Share

Budimo humani: Pomozimo Kruni da pobedi tešku bolest

“Neću postavljati njene slike i njeno vreme provedeno sa nama. Ovo me sve boli. Želim joj SVE!!! Nadamo se najboljem!!! Nadamo se pobedi!!! Navijamo za Krunu!!!”, samo je jedna od poruka koje su napisali drugari dvanaestogodišnje Krunu Unu Mitrović, koja ima maligno obolenje non hočkins limfom.

Budimo humani: Pomozimo Kruni da pobedi tešku bolest

Kruna je učenica šestog razreda, ide u beogradsku školu “Jovan Miodragović”. Ono što je razlikuje od ostale dece je teška bolest koja je zadesila ovu hrabru devojčicu, koja ne prestaje da se bori.
Naime, ona boluje od non hočkins limfoma i za ozdravljenje joj je potrebna pomoć svih nas kako bi otputovala na lečenje u Pariz.
Kruna Una Mitrović se suočila sa teškom bolešću u februaru ove godine. Otišla je na bezazlenu operaciju krajnika međutim, nakon 20 dana problem se vratio. Tada je otkriveno da ima maligno obolenje non hočkins limfom.
Trenutno je na hemoterapiji i primila je dve serije citostatika. Prema procenama lekara biće joj potrebno još deset. Neophodno je da ode na parisku kliniku Marija Kiri gde će joj biti urađena kompletna dijagnostika koja kod nas nije moguća zbog zbog nedostatka tehničkih mogućnosti. Kruna ima zakazano lečenje u Francuskoj počev od 22 juna.
“Želimo Krunu nasmejanu sa nama”, kažu njeni drugari iz školske klupe. Oni su pokrenuli akciju skupljanja pomoći, a i na sajtu škole stoji apel svima.
Za odlazak na prvi deo lečenja u Pariz potrebno joj je 25.000 evra. Prve uplate su stigle od drugara, a oni pozivaju sve dobre ljude ljude da pomognu njihovoj drugarici. Pozivamo vas i mi da se uključite u humanitarnu akciju i da zajedničkim snagama pošaljemo Krunu na lečenje i da joj pomognemo da ozdravi.

Ukoliko želite da pomognete Kruni, to možete učiniti uplatom na žiro račun:

Banka Intesa

Dinarski račun: 160-1-73, poziv na broj 51 – 102 – 0015510/4

Devizni račun: RS35 – 160 – 5130201924951 – 75

 

Izvor: Srbija danas