Share

Dnevni horoskop za 22. 6. 2015: Ovna očekuje zarada, a Jarac bi trebalo da se posveti ljubavi

Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan na polju ljubavi, zdravlja i posla.

000 Astro

Ovan
Nekim pripadnicima ovog sunčevog znaka danas se otvara mogućnost zarade. Ukoliko ste planirali da počnete nešto honorarno da radite, sada je pravo vreme za to. Imate otvorenu mogućnost za brzo sticanje novca, pa bi bilo dobro da je iskoristite. Dan je izuzetno povoljan za ljubavne susrete.

Bik
Danas ste u svojoj nežnijoj fazi. Saosećajni ste i puni podrške prema svojim bližnjim. Ovo će se naročito ispoljiti u odnosu prema porodici . Vaša briga za najbliže je dirljiva, ali ne preterujte, pogotovo ako su svi članovi vaše porodice punoletni, jer će u tom slučaju vaša preterana briga delovati smešno.

Blizanci
Ukoliko danas izbegnete konfliktne situacije može se reći da ćete biti srećni. Dan koji je pred vama nosi tenziju i opasnost od povreda kako verbalnih , tako i fizičkih. Nespretni ste, pa biste lako mogli da se povredite pri radu, naročito u kuhinji. Ukoliko ste naumili da pokrenete nekakav projekat, bolje da to ostavite za drugi put.

Rak
Na neki način danas novčane transakcije imaju veze sa prijateljima. Možda ste odlučili da zajedno pokrenete neku akciju ili naprosto da uzmete pozajmicu , pa s te strane preko njih dolazite do potrebnih sredstava. Neki od vas će se naći u ulozi onog koji pozajmljuje novac. Bilo kako bilo danas je za vas sve u znaku finansija i kontakata.

Lav
Poslovni uspeh vam daje potrebnu dozu samopouzdanja i spremnosti da se upustite u rizične poduhvate bilo koje vrste. Vi ste naprosto ubeđeni da ćete uspeti u svemu , pa se ni malo ne optrećujete suvišnim mislima o porazu. Situacija nalaže da zadržite samouverenost i ambicioznost , i da se upustite u projekte koje imate na umu.

Devica
Preumorni ste da biste mogi da se usredsredite na posao ili bilo šta drugo. Vama danas nedostaje volje i snage za poduhvate bilo koje vrste. Skloni ste introspekciji i izbegavanju ljudi. Kad je o poslu reč pokušajte da se ne nervirate previše, jer sa tim nećete postići ništa bolje rezultate.

Vaga
Ukoliko ste rasejani ili zlovoljni, bolje bi bilo da se okrenete ljudima koji će vam pomoći da se rasteretite , a to su u vašem slučaju prijatelji. Imate oko sebe nekolicinu dragih osoba koje će biti srećne da vam se nađu pri ruci u kojem god problemu ili dilemi da se nalazite. Partnerova podrška vam je takođe zagarantovana.

Škorpija
Kod vas je početak nedelje u velikom stilu. Poslove obavljate perfektno. Vaša spremnost i stručnost su na zavidnom nivou što vaši saradnici počinju da uviđaju. Kad je o ljubavi reč , mogli biste da iskoristite veče za nežne trenutke sa partnerom, jer ćete u narednim danima za njega imati manje vremena.

Strelac
Posao je još danas oblast koja vam je naglašena. Inače ste sasvim okrenuti putovanjima. Vaše misli su na udaljenim destinacijama koje ste sebi zacrtali da ćete posetiti. S obzirom na trenutni raspored zvezda imate mogućnost da tu želju i realizujete u najkraćem mogućem roku. Dan je povoljan za planiranje putovanja.

Jarac
Ljubavni kontakti su danas nešto bolji nego što će biti narednih dana, pa se potrudite da vreme iskoristite da na ovom polju izgladite eventualne nesporazume ili bar da upriličite nekakav ugodan izlazak u dvoje. Partner bi vam mogao prigovoriti zbog vaše okrenutosti ka poslovima koji sada i ne stoje baš najbolje.

Vodolija
Izuzetno povoljan period za ljubav i sve što se ljubavnih odnosa tiče. Ukoliko ste u stabilnoj vezi pozitivan uticaj ćete još jače osetiti kroz povećanu pažnju koju ćete dobijati od strane partnera, kao i veću spremnost na iskazivanje emocija. Sve što poželite on će se postarati da vam ostvari, pa se zato opustite i uživajte.

Ribe
Vi biste se danas mogli naći do grla u poslu. Početak nedelje vam je u znaku burnijih dešavanja na poslovnom planu, pa ćete se teško moći da se posvetite bilo čemu drugom. Telefon će non-stop zvoniti, a vi više nećete znati kuda da se okrenete od poziva i mejlova koji će vas zatrpati. Neki prpadnici znaka mogli bi se naći na poslovnom putu.

 

Izvor: 24sata.rs