Share

VELIKO HAPŠENJE DILERA U NIŠU: Policija pronašla 79 paketa heroina i 16 pakovanja kokaina!

Sumnja se da je ova dilerska dvojka duže vreme snabdevala drogom niške narkomane, pa im je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

Hapšenje droga

Niška policija uhapsila je P. M. (33) i N. J. (30) zbog trgovine narkoticima jer su ih inspektori Odeljenja kriminalističke policije za suzbijanje narkomanije zatekli dok su razmeravali i pakovali drogu namenjenu uličnoj prodaji.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, oni su zatečeni u stanu drugoosumnjičenog a kod njih je pronađeno 79 paketa heroina, 16 pakovanja kokaina i vagica za precizno merenje.

Sumnja se da je ova dilerska dvojka duže vreme snabdevala drogom niške narkomane, pa im je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga biti privedeni Višem javnom tužilaštvu.

Ovo hapšenje je deo koordinisane akcije kontrole bezbednosti u gradu koju niška Policijska uprava sprovodi već treći vikend na svom području.

Foto: Tanjug/MUP Srbije

U Aleksincu je, ali zbog nedozvoljene trgovine i nedozvoljenog prometa akciznim proizvodima uhapšen M. M. (59) iz okoline ovog grada od koga je policija oduzela 14.429 paklica cigaret marke “česterfild” bez akciznih markica Republike Srbije i četiri kilograma rezanog duvana.

Njemu je takođe određeno policijsko zadržavanje posle čega će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Za protekla dva dana, niška policija je pronašla i tri osobe za kojima je bila raspisana potraga, legitimisano je 1246 lica, izvršena kontrola 272 putnička vozila, 67 ugostiteljskih objekata i izvršen je pretres na 15 lokacija.

 

Izvor: Telegraf