Share

Kostić:“ Ukoliko dođe do mitinga to će biti miting svih građana Niša“ (VIDEO)

Nedelju dana posle protesta, na adresu gradske toplane još uvek stižu zahtevi za isključenje sa toplovodne mreže. Iz udruženja predsednika skupština stanara kažu da odgovor Toplane na svaki pojedinačan zahtev i dalje očekuju.

Zahtevi stanara da se isključe sa sistema daljinskog grejanja i dalje pristižu u gradsku Toplanu. U udruženju predsednika skupština stanara kažu da su izuzetno zadovoljni brojem ljudi koji je izašao pred Toplanu i otvoreno pokazao nezadovoljstvo zbog cene grejanja, što je i bio cilj protesta. Udruženje, kako kažu, nastavlja sa planiranim aktivnostima. Jedan od koraka koji su pominjani kao moguć je i radikalizacija protesta tj. organizovanje mitinga.Ukoliko dođe do mitinga to će biti miting svih građana Niša koji su nezadovoljni komunalnom politikom u gradu, kaže Kostić.

Nis, 23. juna 2015 - Nekoliko stotina Nislija, nezadovoljni cenom grejanja i uslovima za iskljucenjem protestovali su danas ispred gradske toplane, trazeci smenu direktora Milosa Bandjura zbog zloupotrebe polozaja. FOTO TANJUG / DIMITRIJE NIKOLIC / dn / tj

Video:

Izvor: NTV /

Foto: Tanjug, Dimitrije Nikolić