Share
BATALITE DIJETE I STROGE REŽIME ISHRANE: Ovi obroci omogućavaju ZDRAVO I BRZO MRŠAVLJENJE

BATALITE DIJETE I STROGE REŽIME ISHRANE: Ovi obroci omogućavaju ZDRAVO I BRZO MRŠAVLJENJE

Nikada nemojte dozvoliti da osetite glad.

Najbolji način za zdravo i brzo mršavljenje jeste da jedete supe. Čorbe su niskokalorične i pune nutritijenata, a posle njih osetite sitost većinski deo dana. Ako svemu tome dodate pasulj ili sočivo uz ovu kombinaciju, obrok je potpun.

SUPA 10

Supu ćete najlakše napraviti ako skuvate povrće i izblendirate ga, pomešate ga sa vodom u kojoj se kuvao i dodate začine po ukusu (možete dodati čak jaje i pavlaku, da bi bile ukusnije). Idealna je i kupus čorba sa paradajz sokom u koju možete dodati svežu šargarepu, celer i krompir.

Ovim čorbama možete dodati i mladi grašak, boraniju, celer i krompir  (OVDE saznajte koje povrće je zaboravljeno u vašoj ishrani, a vrlo je delotvorno). Niskokaloričnom kombinacijom takođe se smatra i supa od pečurki, kojoj je dovoljno da dodate nekoliko grančica peršuna, malo belog luka, a ako ste ljubitelj mlečnih proizvoda dodajte pavlaku ili kiselo mleko. Prilikom pravljenja čorbi, izbegavajte zaprške i testo, jer to će poremetiti vaš put ka vitkoj liniji. (OVDE saznajte na koje još načine možete doći do vitke linije) 

S druge strane, ako niste veliki ljubitelj supa, važno je bar da imate pravilnu ishranu baziranu na mineralima, vitaminima koje ćete pronaći u povrću, proteinima a manje na ugljenim hidratima. (OVDE saznajte zašto treba da izbegavate ugljene hidrate) Jedite po više manjih porcija. Da biste smršali ne dozvolite da previše budete gladni, jer glad iscrpljuje i ne vodi nigde.

 

Izvor: Srbija danas