Share

Horoskop za period od 5. do 11. jula

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

HOROSKOP 1

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Pasivnost, koju simbolizuje Mars u Raku, tokom ovog perioda dovešće vas u konfuzno stanje, pa poslovne procene mogu biti pogrešne. Sačekajte bolji period za važne odluke. Ovakva situacija pojačana je fazom opadajućeg Meseca, što vama ne odgovara. Poslovni uspeh očekuje samo pripadnike znaka koji se bave kreativnim radom. Pokušavate da proširite obim delatnosti, ali, po običaju, previše sanjarite na javi.

Ljubav – Niste zadovoljni partnerom i maštate o idealima kojih, nažalost, nema.

Zdravlje – Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok, što je teško, jer mnoge stvari ne zavise samo od vas.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice, posebno sa ženama. Uprkos očiglednim zastojima rešili ste da realizujete jedan projekat. Ne oskudevate u energiji i volji, pa sve što zamislite uglavnom sprovodite u delo. Venera u konjunkciji sa Jupiterom obećava uspešne poslove i poboljšanje materijalne situacije. Najvažnije je da budete smireni i da izbegavate brzoplete odluke.

Ljubav – Umete da budete i te kako neodoljivi, ali samo kada to želite, u protivnom ste na distanci.

Zdravlje – Većina pripadnika znaka oseća se dobro i nema većih zdravstvenih problema.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Sve dok Merkur boravi u Blizancima, period će biti povoljan za polaganje ispita. Ne prenagljujte u poslovima koji imaju veze sa komunikacijom. Znate šta hoćete u poslu i grabite ka cilju, ali previđate sitnice. Ovih dana mnogi pripadnici znaka doneće važna poslovne odluke. Ne uplićite se u poslove kojima niste dorasli.

Ljubav – Stalno vam se mota po glavi konflikt sa voljenom osobom, jer strahujete da se nešto slično ne ponovi. Zbog ovakve situacije prilično ste napeti, što utiče na vezu sa partnerom.

Zdravlje – Pokušajte da uskladite poslovni i privatni život, jer su tesno povezani i utiču na zdravlje.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – U ovom periodu najvažnije je da se naoružate strpljenjem, jer su mogući veći zastoji u poslu. Zbog prisustva Venere i Jupitera u vašem polju novca, očekujte poboljšanje finansijske situacije. Na trenutke ćete biti toliko okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinski problem. Imajte na umu moguće zastoje u poslovima i emotivnom životu. Budite strpljivi i situacija će se iskristalisati.

Ljubav – Sa Bikovima i Ovnovima mogući su konflikti. Ne prenagljujte sa davanjem izjava, jer se kasnije možete kajati.

Zdravlje – Ukoliko osetite ubrzan rad srca, obavezno posetite lekara.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Kako su stvari vezane za posao sastavni deo vašeg života i bića, važno je da shvatite da ste dali sve od sebe, a ukoliko ne ide, upletene su više sile. Imate osećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se “preforsirali” i zbog toga imate negativan pristup prema tekućim problemima. Potreban vam je odmor od svega, posebno od situacija koje vas opterećuju.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite veoma je nestabilna, jer sa partnerom niste zadovoljni već duže vreme. Mnogo izbora je pred vama, ali oprezno izaberite pravi.

Zdravlje – Hronične bolesti zadesile su mnoge Rakove, ali ništa nije ozbiljno, problemi će uskoro biti ublaženi.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete posebno motivisani za posao. Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, spoznate sopstvene slabosti i sada uživate u sitnicama. Neki pripadnici znaka biće prilično inertni u poslu. Ne dozvolite lenjosti da pobedi nego krenite u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni.

Ljubav – Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Međutim, vreme je da shvatite da na tom terenu niko nikada nije siguran.

Zdravlje – Boravite što više u prirodi, jer ćete se bolje osećati i vratiti veru u život i ljude.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Poso – Mnogi projekti su u zastoju, ali kako umete da osluškujete događaje, osećate da bi trebalo da budete strpljivi i da sačekate povoljniji trenutak. Za to vreme dobro analizirajte okolinu. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama, one vas čine srećnim i omogućuju vam da normalno funkcionišete.

Ljubav – Ovih dana očekujte puno strasti i nežnosti. Prepustite se uživanju. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

Zdravlje – Ukoliko ste preterali sa hranom i pićem, krajnje je vreme da krenete sa dijetom. Mogući su bolovi u nogama.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – U ovom periodu očekujte velike promene na poslu, jer se Saturn vratio u Škorpiju. Započinje nova, neizvesnija faza u vašem životu. Na mnoge stvari stavićete tačku i rešićete da se najzad promenite. Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite.

Ljubav – U vezi ste prilično naivni i ne razmišljate o tome da partner nije onakav kako se predstavlja. Ovih dana moraćete da se suočite sa ovom činjenicom.

Zdravlje – Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i da trošite ne samo fizičku nego i psihičku energiju. Poželjna je ležernost.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U poslove unosite ono čega imate u izobilju – intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete i izuzetne rezultate. Ovih dana, očekujte slavlje koje će imati veze sa poslom. Fantastično se osećate, jer delite sreću svog okruženja. Prepustićete se užiraznim uživanjima, ali pokušajte da obuzdate potrošačku groznicu i da uštedite nešto za crne dane.

Ljubav – Veza je u ekspanziji, spremite se za mnogo strasti i nežnosti.

Zdravlje – Neophodno je čišćenje organizma od toksina, jer ste skloni slatkišima, piću i cigaretama.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Na poslu vas očekuje priznanje ili pohvala, ali vama bi više odgovaralo da ono bude materijalno. U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i na tuđim greškama. Želite da izbegnete neugodnosti na radnom mestu. Kako niste u stanju da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav – Napokon ste shvatili da ne možete od partnera da napravite ono što nije i što ne može da bude. Zato menjajte sebe, pa će se i drugi promeniti.

Zdravlje – Manji problemi sa venama i žlezdama.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Saradnici vas doživljavaju suviše direktno, a najviše im smetaju česte promene u vašim stavovima. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova, nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Budite istrajni u onome što ste započeli. To umete, pa neka vas mali neuspesi ne obeshrabre. Više verujte sebi.

Ljubav – Telefonski poziv ili kraće putovanje mogu obnoviti vezu. Promena će vam prijati, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Zbog preteranog nerviranja moguće su zdravstvene neugodnosti.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Poslovi koje ćete započeti narednih dana urodiće plodom tek krajem idućeg meseca. Osećate se preporođeno, hiperaktivni ste i srećni zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Neko od članova porodice sprema vam iznenađenje.

Ljubav – Mnogi pripadnici ovog znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo je obostrano.

Zdravlje – Izbegavajte piće i slatkiše. Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje mogu biti posledica bakterijske infekcije.

 

Izvor: Novosti