Share
Ljubav pobeđuje: Ova fotka je spasila dva života!

Ljubav pobeđuje: Ova fotka je spasila dva života!

Da ljubav bukvalno može da spasi život dokazala je ova neverovatna priča…

psi zagrljeni

Fotografija na kojoj su dva psa, od kojih jedan grli drugog, obišla je svet, a upravo ona im je spasila živote i to samo nekoliko sati pred zakazanu eutanaziju.

“Tačno dva sata i šest minuta nakon što je osvanula fotografija na kojoj Kala – braon pas – grli svoju prijateljicu Kiru, tačno toliko je bilo potrebno da ih neko vidi i spasi”, objavilo je na svojoj Facebook stranici gruzijsko Udruženja Angels Among Us Pet Rescue.

“Ja sam Kala. Ovo je Kira. Mi smo toliko uplašene ovde. Ljudi koji rade u skloništu vide koliko smo uplašene, ali upravo su nam rekli da je danas naš rok. Moramo da pronađemo nekoga ko bi nas spasio ili ćemo biti “sledeći”. Kira je crn, ali ne ‘pravi’ bokser, već mešanac. Ona je tako hrabra i stalno mi govori da će biti sve u redu. Da li vidite naša lica? Kira zna šta ce se dogoditi. Mogu da osetim kako njeno srce kuca brzo, dok je grlim. Ako nas niko ne spasi, neko će je odvesti od mene. Ja ću je videti kako ide niz hodnik. Ona se neće vratiti, a ja ću plakati. Doći će i po mene. Mi smo bli uteha jedno drugom, sve dok smo bili ovde. Sada je sve gotovo. Osim…“

Samo dva sata i šest minuta nakon ovog posta Kira i Kala su bile u automobilu na putu ka svom novom domu, prenosi portal petface.net.

Zagrljaj im je sapasao živote!

Izvor: Mondo