Share
MUŠKARCI GA IZBEGAVAJU: Čim im postavite ovo pitanje, SEKS je manje željen

MUŠKARCI GA IZBEGAVAJU: Čim im postavite ovo pitanje, SEKS je manje željen

Uzbudljiv trenutak u spavaćoj sobi može da splasne u sekundi čim se postavi ovo pitanje.

kondom 2Da li je i vama poznat uplašeni izraz lica kada spomenete muškarcu kondom?

Svi razmišljamo o tome kako bi naš seksualni život trebalo da izgleda, akondomi se smatraju najvećim ubicama raspoloženja.

Uzbudljiv trenutak u spavaćoj sobi može da splasne u sekundi čim se postavi pitanje “imaš li kondom”.

Žene su te koje će češće postaviti pitanje, dok ga muškarci izbegavaju poput kuge. Međutim, i devojke podjednako mrze da postavljaju to pitanje.

Ne treba zaboraviti kako nekorišćenje kondoma sa sobom nosi rizik od polno prenosivih bolesti. Porast broja određenih infekcija može se pripisati opadanju upotrebe kondoma.

Jedna osoba u vezi ne bi trebalo da brine o tome više od druge. I muškarci i žene treba da preuzmu odgovornost za siguran seks.

Čini se da devojke još uvek nose veći deo tereta jer su muškarcima kondomi “nezgodni”. Ali vreme je da nauče da su kondomi deo života, bitan za njihovusigurnost i da treba da se naviknu na njih.

kondom 3

Ovo je 5 najčešćih izgovora:

1. Kontracepcija je ženska stvar

Mnogo mladića koji bi da izbegnu stavljanje gumice, pokušavaju odgovornost dasvale na ženu. Ubeđeni su da nema šanse da oni imaju neku polno prenosivu bolest, a veruju da zaštita od neželjene trudnoće ne bi trebalo da bude njihova svar.

2. Svaki mu je mali Ili ga steže, ili mu spada

Muškarci koji ne žele da stave kondom izmišljaće svakakve budalaštine.

3. Osećaj bez njega je bolji

Ovo možda jeste istina, ali to ne znači da je iko spreman da, zarad malo boljeg osećaja, rizikuje neželjenu trudnoću ili neku polnu bolest. Nažalost, seks u današnje vreme zahteva i nekakvu vrstu žrtvovanja. U protivnom, znate već i sami, kajanja nema.

4. Groznog je ukusa

U heteroseksualnoj vezi jedina osoba koja će osetiti ukus kondoma jeeventualno žena. Svima koji koriste ovo kao izgovor možemo samo da poručimo da je ukus lekova protiv side sigurno gori.

5. Veruj mi, nikad nisam imao rizičan odnos

Muškarac koji tvrdi da je čist i da se testirao, tako da slobodno možete nastaviti bez kondoma, verovatno to kaže svakoj osobi sa kojom spava. Uostalom, kako sme sebi da dozvoli da bude tako siguran da druga strana nije zaražena?

 

Izvor: dnevno.rs