Share
Pozvao sam SEKS BOMBU sa Fejsa, našli smo se i umalo se nisam ONESVESTIO!

Pozvao sam SEKS BOMBU sa Fejsa, našli smo se i umalo se nisam ONESVESTIO!

– Nisam imao duže vreme devojku, nikako da mi uleti nešto. Već sam počeo da se nerviram zbog toga – počinje priču Marko S. iz Beograda koji je imao prilično negativno iskustvo sa upoznavanjem devojke na Fejsbuku

fb 1

Da li ste ponekad ljubomorni na fotke objavljene na tuđim profilima na Fejsbuku?

Svi izgledaju lepo, preplanulo, bez viška kilograma i problematičnih akni na licu Tu su uvek izlasci, dobra garderoba, letovanje…

A od lepih devojaka sve vrvi, da se prosto pitate gde se sreću sve te dobre ribe.

Gradom šetaju klinke i bračni parovi sa decom, a dobre ribe žive u virtuelnom svetu. Izbijaju vam fotografije prezgodnih devojaka, sa preko 1.000 pratilaca i 300 lajkova na po jednoj fotografiji. Većina pomisli, da li je ovo manekenka ili foto-model, želim da je upoznam?!

Većina momaka se bar nekad “istripovala” i poslala jednoj takvoj “zgodnici” zahtev za prijateljstvo, nadajući se dobroj spiki, a ako sve bude kako treba, i sastanku.

Nalete na “random” izabranu devojku sa fejsa i priča krene…

devojka komp 1

Sličnu situaciju imao je i Marko S. (27) iz Beograda koji je za Telegraf ispričao svoju “Fejsbuk avanturu”:

– Nisam imao duže vreme devojku, nikako da mi uleti nešto, već sam počeo da se nerviram zbog toga – počinje priču Marko – vrtim tako Fejs danima, i vidim da neka drugarica još iz srednje, stalno izbacuje slike sa njom, a ono riba – vrh. Kao meleskinja. Odlepio sam čim sam video slike – uzbuđeno priča Marko.

fb 2

Marko je bio u višegodišnjoj vezi sa izvesnom Danijelom, posle čega je postao emotivni invalid. Prvo nije želeo da bude ni sa kim, a kada je malo došao sebi, ni sa jednom da se dogodi nešto konkretno. Sve se završi sa par razmenjenih poruka, posle pijane noći u gradu. Ovo slučajno naletanje, mu je došlo kao melem na ranu:

– Pune usne, preplanuli ten, ličila mi je na Rijanu, majke mi – ubeđuje nas ovaj mladi Beograđanin i dodaje da se odmah zagrejao i poslao joj zahtev. Kada je prihvatila, nije se libio i odmah je krenuo “u akciju”.

– Da, odmah sam uleteo sa lovačkom pričom, pohvalio sam je da predobro izgleda, što sam stvarno i mislio, svakog dana sam gledao šta postuje, pratio komentare na fotografijama, cimao je za viđanje – detaljno priča Marko, dodajući da je u početku bila “zauzeta devojka”, koja nije imala vremena, ali mu je ipak odgovarala.

A onda su počeli i da se čuju telefonom, i sve je išlo dobro. Marko je već počeo i da ih zamišlja u vezi. Nikad pre nije imao taj osećaj, a da pritom devojku nikada nije ni video.

fb 3

– Posle gotovo mesec dana ubeđivanja, moljakanja, podvlačenja pod kožu, pričanja do tri ujutru, uspeo sam da je namolim za viđenje. Bio sam presrećan, kao klinac koji nikad nije imao ribu – pomalo i postiđeno priča on.

A onda je došao veličanstveni trenutak susreta! Takav je barem trebalo da bude…

– Nije mi bilo dobro, devojka je išla ka meni, a ja sam gledao unezvereno. Ništa mi nije bilo jasno – zaprepašćeno priča ovaj mladi Beograđanin – lice rošavo, previše pudera, bilo bi mi gadno da je poljubim onako prešminkanu – i sa smehom govori – a oči sitne, trepavice se slepile od maskare. Baš sam bio užasnut – iskreno nam se poverava Marko.

Kako dalje priča, taj prvi sudar, oči u oči, bio je katastrofalan. Ona sva važna, kao da je mis univerzuma, a Marko zatečen prizorom. Jedino što je valjalo jeste to što je bila visoka, i relativno dobro građena:

– Relativno dobra, sise nije imala ni približno kao na slikama, verovatno je trpala čarape u brus kad je trebalo da se slika! Imala je i mali stomačić, al’ to nije toliko ni strašno, koliko celokupni utisak – dodaje Marko i da ne bude kako je upoznao gabora, kaže da je fina cura.

Prošetali su i popili kafu, nije želeo da ispadne seljačina, i da ostavi devojku posle pola sata, uz izgovor da mu je nešto hitno iskrslo i okrene se glavom bez obzira:

– Devojka je zanimljiva, nije neka umišljena prevrtljivica, ali defintivno to nije ono što sam očekivao. Nije mi se dopala nimalo, i baš sam bio razočaran posle tog upoznavanja – navodi on i kaže da mu se i ona samo jednom javila na četu.

Drugarima nije smeo da kaže šta ga je snašlo, jer bi ga “ubili” od zezanja i pomislili da je upoznao transvestita, čim je tako zgranut.

– A verovali ili ne, ona bez griže savesti i dalje postavlja takve slike na Fejs i ko zna koliko momaka se tako zalepi?! Verovatno i nekog upeca na tu foru, stvarno je ne razumem – završava priču Marko, koji posle ovoga neće upoznavati devojku putem društvenih mreža.

A vi? Kakva su vaša iskustva sa onlajn upoznavanjem?

 

Izvor: Telegraf