Share
KRENITE U AKCIJU Do nezaboravnog seksa za samo pet minuta

KRENITE U AKCIJU Do nezaboravnog seksa za samo pet minuta

Iako zvuči nemoguće, dovoljno je samo pet minuta da svog partnera pretvorite u tempiranu bombu koja vas želi celim telom.Seks Ljubavnici

Iskoristite svoju ženstvenost i krenite u akciju. A za to su vam potrebna samo tri lukava trika koja možete da iskoristite u noćnom klubu, restoranu, plaži ili kad god se zaželite njegovih dodira.

1. Pogled
Kada je reč o zavođenju pogled je prvo što može da otkrije da li ste zainteresovani za nešto više. Bilo da ste u noćnom klubu, na večeri ili nekom drugom javnom mestu iskoristite “gužvu” i pokažite mu šta želite. Koketiranje pogledom najjači je adut svake žene.

2. Signali
Signali koji govore “želim te” vrlo su moćni, a na vama je da odigrate pravu kartu. Igra s kosom, lizanje usana, grickanje slamke, čaše ili voća ili pak šaptanja na uvo takođe su dobro došli u javnosti jer ako ih pametno iskoristite reči nisu potrebne.

3. Izgled
Bilo da se radi o novom partneru ili stalnoj vezi povremeni “detalji” na vašem telu mogu da rasplamsaju strasti u trenu. Obucite nešto seksi, odaberite najizazovniji donji veš koji će diskretno da izviruje ispod haljinice, a ako ste dovoljno hrabre usudite se da izađete bez gaćica i strast je zagarantovana. Neka vaše telo bude vaše najmoćnije oružje.

 

Izvor: Alo