Share

16 filmova na “Filmskim susretima”, u prodaji kompleti karata

Na jubilarnom 50. Festivalu glumačkih ostvarenja, koji će na Letnjoj pozornici niške Tvrđave biti održan od 22. do 28. avgusta, biće prikazano 16 filmova u takmičarskom i još dva u revijalnom delu.

Filmski 1

Kako su saopštili iz Niškog kulturnog centra, “Filmske susrete” će otvoriti ostvarenje “Bićemo prvaci sveta”, a potom će biti prikazana crna komedija “Mali Budo”.

Drugog dana festivala publika će moći da vidi filmove “Panama” i “Nebo iznad nas”, dok će 24. avgusta na programu na Letnjoj pozornici biti “Branio sam Mladu Bosnu” i ostvarenje “Otvoreni kavez” u kojem je svoju poslednju ulogu ostvarila Ružica Sokić, a u bioskopu “Kupina” film “Isceljenje”.

Katalog_Korice_Spolja_2015

Poslednji film Vlastimira Đuze Stojiljkovića “Bez stepenika” i drama “Za kralja i otadžbinu” na Letnjoj pozornici biće prikazani 25. avgusta, dok će iste večeri u “Kupini” biti održana projekcija TV filma “Talog”.

U sredu 26. avgusta na programu će biti filmovi “Ničije dete”, “Amanet” i “Travelator”, dok će 27. avgusta biti prikazana ostvarenja “Enklava”, “Gorčilo” i “Jednaki”.

Poslednjeg dana festivala, nakon dodele nagrada, biće prikazani gostujući filmovi “Panta Draškić – cena časti” i “Stari Niš – moj Niš”.

Kako kažu u NKC-u, od sutra počinje prodaja karata za ovaj festival. Neće biti pojedinačnih ulaznica, a cena kompleta je 2.000 dinara.

Karte će se prodavati u prostorijama Turističke organizacija Niša, u knjižari NKC-a i na štandu ispred bioskopa “Vilin grad”.

Video:

 

Izvor: juznevesti.com