Share
Ladies Night u bioskopu ‘Vilin Grad’ u Nišu

Ladies Night u bioskopu ‘Vilin Grad’ u Nišu

U bioskopu „Vilin Grad“, 13. avgusta, biće održan Ladies night, tematsko veče prvenstveno namenjeno damama. Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Haos u najavi“, dok će uz svaku kupljenu ulaznicu, po standardnoj ceni od 260 dinara, dobiti i primerak magazina JOY. Početak projekcije je u 22 časa, a ulaznice su u prodaji.

HAOS U NAJAVI

O Ladies night-u

Ladies night u bioskopu „Vilin Grad“ je osmišljen kao tematsko veče, namenjeno damam, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe. Iako je veče tematsko, muškarci takođe mogu prisustvovati.

O filmu „Haos u najavi“

Otkad je bila mala, otac joj je utuvio u glavu da monogamija nije realna. Sad kao novinar, ona živi po tom pravilu – uživa u neinhibiranom životu bez dosadne ljubavne veze koja guši. Kad počne da se zaljubljuje u čoveka o kome piše članak, šarmantnog i uspešnog sportskog lekara Arona Konersa, Ejmi će početi da se pita da li su ostali odrasli, uključujući i ovog momka, možda na tragu nečeg revolucionarnog.

Haos u najavi

Nakon premijere u okviru Ladies nighta, komedija „Haos u najavi“ naći će se na redovnom repertoaru bioskopa „Vilin Grad“.

 

Foto: Nikola Branković

Izvor: Media Press