Share
Zašto je dobro biti glasan tokom seksa

Zašto je dobro biti glasan tokom seksa

Možda vaši cimeri ili komšije ne misle tako, ali glasan seks je odličan za vas. Pročitajte zašto i oslobodite se!

ljubav sex

1. Komšije će konačno znati kako se zovete

Savremeni život, posebno onaj u zgradama, zna da bude stresan i ubrzan pa često nemate prilike da upoznate komšije. Ali, postoji jedan način na koji će im se vaše ime zauvek urezati u pamćenje. Dovoljno je samo da ga čuju svake večeri nekoliko puta kroz tanke zidove i možete komotno da preskočite prvo upoznavanje.

2. Indirektna komunikacija

Ponekad nije seksi za vreme vođenja ljubavi baš sve objašnjavati vašem partneru, ali glasno uživanje za vreme seksa vrlo je jasan signal partneru da vam ono što radi jako prija.

3. Dajete do znanja da nema osuđivanja

Seksualni odnos trebalo bi da bude intiman, a jedan od najboljih načina da i sami pokažete kako ste opušteni je da jednostavno budete glasni.

4. Lakše se diše

Govor, stenjanje pa čak i vrištanje za vreme seksa olakšavaju disanje, koje je veoma bitno za uzbuđenje i opuštanje.

5. Pomažete partneru

Zanimljivo istraživanje pokazalo je da su žene glasnije za vreme i neposredno pre partnerovog orgazma, a ne sopstvenog. Istraživači nisu bili sigurni zašto je to tako, ali pretpostavljaju da žene pokušavaju da pomognu svojim partnerima da dožive orgazam.

6. Cimerka vas nikada neće uhvatiti na delu

Ako ste dovoljno glasni, cimerka nikada neće slučajno zaviriti u vašu sobu kako bi pozajmila češalj, a naišla na vas usred seksa.

7. Možete ostvariti vašu maštariju

Nekima je maštarija biti uhvaćen za vreme seksa ili jednostavna pomisao da drugi znaju šta radite. Zbog toga je glasan seks idealan za sve one parove koji ne žele da budu uhvaćeni spuštenih gaća, ali im se svejedno sviđa taj osećaj.

8. Osećaj kao da ste u porno filmu

Da li ste ikada primetili da su parovi u filmovima glasniji od vas? U stvarnosti, ništa vas ne sprečava da se i sami izrazite i obavite to kao u svom omiljenom filmu.

9. Jednostavan način da napalite nekoga

Tako što ste glasni, a možda čak i vulgarniji nego inače, možete na jednostavan i siguran način uneti malo novosti i promene u vašu spavaću sobu. Nesputani entuzijazam bolji je i od najskupljeg seksi rublja.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs