Share
3 osnovna saveta za odličan seks

3 osnovna saveta za odličan seks

Čitajući mnogobrojne savete za seks lako se izgubite, zato se držite tri osnova saveta i seks će biti odličan.

sex 1 mp

Svakodnevno vas bombarduju (da, radimo to i mi) savetima za bolji seks? Ne možete zapamtiti stotine saveta koje ste pročitali samo u posljednjih nedelju dana? Bez brige, za dobar seks nije potrebno znati sve te savete, dovoljna su samo tri osnova i seks će vam biti više nego dobar!

OPUŠTENOST

Opuštenost je nešto najvažnije u celoj ovoj priči. Čitajući mnogobrojne savete vrlo brzo ćete se opteretiti razmišljanjem o prevelikom broju stvari koje morate da odradite u krevetu. A kada partnerka vidi da niste opušteni, da ste napeti, ni ona se neće opustiti. Seks bi trebalo da bude igra, ugodna igra, zbog toga se opustite pre „akcije“, nasmejte se, šta god vas oboje opušta. Isključite mozak i budite spontani. Nemojte misliti koju pozu morate da probate, šta morate da uradite sa rukom… Samo se prepustite strasti i verujte nam da će sve doći na svoje mesto!

POŽUDA

Kada pitate prijatelja zašto nije bio sa nekom devojkom za koju ste sigurni da bi bili odličan par, najčešći odgovor je: “nema hemije”. Kao i u dobroj vezi i u seksu mora postojati ta hemija i požuda među partnerima. S’ obzirom da smo sigurni da osećate želju za svojom partnerkom, potrudite se da i ona ne izgubi požudu prema vama. Barem se potrudite da smanjite pivski stomak (ili ga sprečite ukoliko ga nemate), a vežbanje dobro dođe i radi kondicije i izdržljivosti. Takođe, pripremite partnerku i u krevetu kako bi stvarno poželela vatreni seks potrudite se oralno „tamo dole“, nežno je masirajte…

PRIRODNOST

Zar je potrebno isprobati baš svaku pozu iz Kame sutra za jedno veče? Prečesto menjanje poza dovodi do razbijanja ritma seksualnog odnosa, a samim tim i do smanjivanja požude. Nemojte da komplikujete, već se držite osnova. Ako ste pronašli jednu pozu u kojoj oboje uživate, nemojte je menjati sve dok ona ne doživi orgazam. Najbolji savet u seksu koji vam neko može dati jeste da budete prirodni i da osluškujete partnerovo telo, jer kada jednom naučite da slušate njene uzdahe i telo videćete koliko ćete biti opušteni i koliko će sve ići svojim tokom, a seks će biti neverovatan.

 

Izvor: menshealth.rs