Share
Kako postići višestruki orgazam

Kako postići višestruki orgazam

Većini žena nakon prvog orgazma ne treba ni odmor ni pauza do sledećeg orgazma. Ti ne spadaš među takve srećnice? Pročitaj sledeće savete.

par-u-krevetu

Ako masturbaciji ili seksu, ne prilaziš sa određenim preduslovima, mogućnost postizanja višestrukog orgazma će biti mala. Pod preduslovima se podrazumevaju romantično okruženje, dobra muzika, duži peting, masaža, neuobičajeno mesto na kojem ćete voditi ljubav, možda gledanje erotskog filma, ali i ogromna želja za seksom sa određenom osobom.

Što je takozvana „seksualna energija“ jača, i orgazam će biti nezaboravan, često višestruk. Mada, ima slučajeva da i mlak početak, koji ne obećava „vatromet“, na kraju bude seks koji se ne zaboravlja.

Ako želiš višestruki orgazam, probaj da odložiš penetraciju. Partner te prvi put može zadovoljiti rukom, drugi put usnama, a tek na kraju, ili treći put, „klasično“ – svojim polnim organom.

I takozvane Kegelove vežbe mogu da ti pomognu, a kako se pravilno praktikuju, saznaj OVDE.

Pre nego što partner stigne do tvojih genitalija, trebalo bi detaljno da se posveti erogenim zonama koje imaš po celom telu. Ne samo grudi, butine, stomak, već i tvoja leđa, kosa, lice… ako se dodiruju kako treba, mogu da te uzbude toliko da te jedan orgazam neće zadovoljiti.

orgazam 1

Za klitoris uvek ima vremena, pusti ga da „čeka“ da se celo telo nauživa. Ako se tvoj organizam navikne na odugovlačnje, velike su šanse da će nakon prvog orgazma očekivati makar još jedan.

Nemoj razmišljati o „kraju“, razmišljaj na koje sve načine može da se uživa, a orgazam će već doći, jedan ili više njih.

Što si bliže „vrhuncu“, to ga češće odlaži, jer kada dođe velike su šanse da možeš da ga ponoviš opet i opet i opet…

Na tebi je da odlučiš: jedan eksplozivni vrhunac, ili nekoliko prijatnih. Najbolje je kombinovati, od prilike do prilike, jer odluka, svakako, nije laka.

I na kraju, ali ne manje važno, recimo ovom priliko nešto i o muškarcima. Većina se prestraši na samu pomisao da njegova partnerka očekuje višestruki orgazam. Zamišlja iscrpljujući seksualni maraton u kojem nije postigao očekivani rezultat. Velika zabluda!

Seks uopšte ne mora da traje celu noć, niti muškarac mora da bude „obdaren kao pastuv“. Ne, ne. Od nejga se samo traži da bude maštovit, da kombinuje različite tehnike. Pre svega, da voli ženu sa kojom je u krevetu, ili gde već, i da želi da ona uživa.

Prava partnerka će to ceniti i znati kako da se „zahvali“.

 

Izvor: mondo.rs