Share
Kod Bojnika otkrivena plantaža marihuane

Kod Bojnika otkrivena plantaža marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su u Leskovcu više stotina biljaka kanabisa, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

MARIHUANA 1

LESKOVAC – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su u Leskovcu više stotina biljaka kanabisa, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

U ataru sela Mrveš, opština Bojnik, policijski službenici su otkrili zasad sa 450 biljaka kanabisa, prosečne visine 150 centimetara.

U zasadu je zatečen T.S.(1983) iz Leskovca, dok je muškarac koji je bio sa njim pobegao, odbacivši ranac u kome su se nalazile gumene rukavice, špricevi , flašica sa insekticidom, gumene naprtnjače za zalivanje i plastične kante. Brzom akcijom policije on je pronađen i lišen slobode.

Veštačenje uzoraka oduzetog kanabisa je izvršeno u Nacionalno kriminalističkom centru u Nišu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izbršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su T.S.i D.S.(1973) iz Leskovca kojima je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Pripadnici policije u Leskovcu su u poslednjih mesec dana u tri odvojene akcije otkrili zasade kanabisa sa oko 1.000 biljaka.

 

Foto: ilustracija

Izvor: tanjug.rs