Share
Ovo su poze koje garantuju vrhunski seks!

Ovo su poze koje garantuju vrhunski seks!

Umesto klasične misionarske poze, počastite sebe i svojeg partnera novim seksualnim vratolomijama koje će itekako začiniti vaš seksualni život.
sex 01
Ako ste već neko vreme u braku ili vezi, seksualni život vam verovatno nije više toliko uzbudljiv jer je rutina učinila svoje. To je sasvim normalna pojava koja ne bi trebalo da vas zabrinjava, piše YourTango. Seksualni život možete da osvežite, a u tome vam mogu pomoći nove poze. Donosimo vam nekoliko njih koje dokazano garantuje vrhunski seksualni užitak.

Uza zid i na nogama

On neka stoji na nogama i podigne vas tako da ga možete obuhvatiti nogama oko struka. U takvoj pozi on kontroliše dubinu penetracije. Kako bi imao što bolju ravnotežu, neka stoji u blizini zida. Ovo je idealna poza za žene koje vole kada kontrolu ima muškarac.

Ogledalce, ogledalce

Sednite mu u krilo i dok traje odnos, gledajte se licem u lice. Jedno drugo obuhvatite nogama oko leđa i povežite se laktovima i kolenima. Budite jedno drugom ogledalo, radite isto što i radi partner i zajedno se njišite. Ova poza vam omogućuje veliku bliskost budući da ste gotovo slepljeni telima, a to izaziva veliki užitak.

Ležanje

Vi lezite na trbuh raširenih nogu. On neka klekne između vaših nogu i neka vam podigne kukove i zadnjicu kako bi mogao da penetrira. Užitak je, naravno, zagarantovan.

Izvijanje

Neka on klekne ispred vas, a potom polako sednite na njega tako da se gledate licem u lice. Kad zauzmete položaj, odnosno kad on penetrira, nagnite se sasvim unazad, a on neka vam prstima stimulira klitoris. Ova poza vašeg izvijanja njemu daje odličan pogled na vaše grudi, a vama mogućnost da doživite višestruke orgazme.