Share
Mnogo obrta u Partizanu, stižu levi bek i – zlatni ”Orlić”!

Mnogo obrta u Partizanu, stižu levi bek i – zlatni ”Orlić”!

Kakav dan u Humskoj! Sam finiš je prelaznog roka, a crno-beli uz brojna iznenađenja jačaju tim koji će pokušati da ostavi dobar utisak u Ligi Evrope.

fudbal

Podsetimo, ova burna transfer završnica u Humskoj počela je najavom dolaska Miloša Krasića, da bi nekadašnji reprezentativac Srbije u poslednjem trenutku odlučio da ode u poljsku Legiju iz Gdanjska.

Zatim je najavljen dolazak Branislava Jovanovića, koji bi pojačao konkurenciju na poziciji zadnjeg veznog, ali je i tu došlo do komplikacija, njegov klub Hapoel iz Akre je zatražio odeđeno obeštećenje, pa je posao stopiran.

Ali, u Humskoj ne sede skrštenih ruku i izgleda da imaju još atraktivnije rešenje – Sašu Zdjelara, našeg zlatnog ”Orlića” koji je član Olimpijakosa!

On će, prema saznanjima ”Blica”, doći u Partizan na jednogodišnju pozajmicu, a sve bi trebalo da bude ozvaničeno u ponedeljak.

I to nije sve, rešeno je i pitanje levog beka! Isti izvor navodi da je danas Nikola Leković došao u Partizan kao slobodan igrač i potpisao ugovor na dve godine.

lekovic

Radi se o fudbaleru koji je svojevremeno nastupao za Rad i Vojvodinu, u kojoj je igrao zajedno sa Vulićevićem i Oumaruom, pa bi trebalo da se odlično uklopi u ekipu Partizana.

Ostaje još da vidimo da li će i najavljeni transfer Marka Devića biti realizovan…

 

Izvor: sportske.net