Share
Nove funkcije Vajbera u Srbiji

Nove funkcije Vajbera u Srbiji

U okviru svoje strategije, “Viber” konstantno kreira nove, zabavne funkcije za svoje korisnike, počev od široke ponude zabavnih digitalnih “stikera”, do “javnih četova”.

viber logo

“Viber” (“Vajber”), jedan od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka, objavio je postavljanje Atanasa Rajkova za generalnog direktora “Vibera” za centralnu i istočnu Evropu. “Viber” danas ima više od 600 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, a centralna i istočna Evropa su dva od tri najzastupljenija regiona na svetskom nivou. Ovim potezom, “Viber” nastavlja sa primenom strategije razvoja i održavanja jake baze korisnika u regionu – uvođenjem lokalizovanog marketinškog pristupa.

– Primetili smo neverovatan rast u centralnoj i istočnoj Evropi, pa želimo da nadogradimo taj potencijal kroz lokalizovan marketing i strategiju sadržaja za milione korisnika “Vibera” – izjavio je Mark Hardi, generalni direktor marketinga “Vibera”.

Rajkov se pridružio timu “Vibera” posle deset godina rada na razvoju mobilne telefonije i VAS usluga pri najvećem telekom i mobilnom provajderu u Bugarskoj, kao i radu na kreiranju i jačanju lokalnih “start-ap” eko sistema sa fokusom na mobilnu telefoniju.

Posebna pažnja će se staviti na tržišta Bugarske, Grčke, Srbije i Mađarske – koje predstavljaju vodeća tržišta po statistici i tendencijama razvoja sa čak 27 miliona korisnika.

U okviru svoje strategije, “Viber” konstantno kreira nove, zabavne funkcije za svoje korisnike, počev od široke ponude zabavnih digitalnih “stikera”, do “javnih četova” za diskusiju koji omogućavaju korisnicima razmenu poruka sa poznatim ličnostima iz sveta zabave, kulinarstva, sporta, muzike itd.

 

Izvor: Novosti