Share

TINEJDŽ MONSTRUMI IZ NIŠA: Šutirali, gazili i izboli mladiće jer nisu imali da im daju pare!

Policija uhapsila dvojicu devetnaestogodišnjaka i još dve osobe zbog nanošenja teških telesnih povreda, za koje se sumnja da su u centru grada napali i opljačkali četvoricu mladića.

niski kej 2Kej kraj reke Nišave, omiljeno mesto okupljanja velikog broja mladih nišlija

NIŠ – Policija je uhapsila S.R.(19), M.T. (19), O.T. (23) i J.S. (21)  svi iz okoline Niša, zbog osnovane sumnje da su na nišavskom keju juče u centru grada napali i opljačkali četvoricu mladića od kojih je jedan Dejan Dragojević, maneken jedne beogradske agencije koji radi u Koreji, prenose beogradski mediji.

Jednog mladića  su više puta posekli nožem, dok je drugi  polomio nogu pokušavajući da im pobegne. S.K.(20) iz Niša zadobio je posekotine po licu i telu dok je Dragojević slomio nogu skočivši sa dva metara visokog zida na šetalištu kraj reke bežeći od izgrednika. Druga dvojica mladića nisu zadobila ozbiljnije povrede.

Incident se dogodio na levoj obali Nišave nedaleko od tvrđavskog mosta.

– Dejan je došao pre dva dana iz Koreje, gde radi kao maneken. Sa društvom je izašao u grad. Bili su u kafiću, ali su izašli malo na kej. Prišla su im četvorica mladića, zatražili da im daju novac, telefone i sve što imaju iz džepova. Oni su mislili da se ovi šale, ali je  jedan od napadača zaoštrio ton, potegao nož i zapretio im. Oni pare nisu imali, a napadači nisu bili zadovoljni ni telefonima koje su videli pa su ih napali –  kazale je majka manekena Radmila za medije.

Ona je i dodala da je njen sin  dobio tri udarca u glavu, usled čega je došlo da naprsnuća nosne kosti i da je on počeo da beži skočivši sa zida pri čemu je polomio potkolenicu leve noge.

– Njegov drug je pao pa su ga šutirali i gazili po glavi i naneli mu više uboda i posekotina po ruci. Strašno je to što im se desilo. Dejan je zabrinut zbog nastavka manekenske karijere – kazala je majka.

 

Izvor: Kurir