Share
Ove 4 stvari se ženama dešavaju tokom seksa, a muškarci o tome pojma nemaju

Ove 4 stvari se ženama dešavaju tokom seksa, a muškarci o tome pojma nemaju

Dragi momci, čak i ako ste ekstremno iskusni u krevetu i svaku ženu dovodite do ludila (ili bar ona to glumi) – sigurno niste znali da se nama dešavaju ove tri stvari kada smo usred strastvenog zanosa.

ZENSKE GRUDI

Natiču grudi

Verovatno ste do sad primetili da su devojkama grudi veće par dana pre nego što dobiju menstruaciju, ali da li ste znali da one i tokom seksa nateknu? Dobro, ne rastu za broj kao što je to slučaj sa PMS-om, ali priroda se na najbolji način pobrinula da žene pred sam seks dobiju prirodnu pomoć za samopouzdanje. Doduše, nakon seksa grudi se opet vraćaju u normalu i sve se vraća na staro – ali i ovo je nešto!

Vagina prdi

Da, dobro se pročitali – naša vagina ume da prdi! Možda vam se nekad desilo da usred seksa čujete vašu dragu kako ispušta gasove, ali trebalo bi da znate da se (najverovatnije) ne radi o onoj vrsti gasova koja je vama na umu. Naime, prilikom ulaska penisa u vagini se zadržava određena količina vazduha, koja zatim izlazi kako se vi pomerate i tako pravi prilično neprijatan zvuk – prdeža.

VAGINA

Manje osećamo bol

Ne, to ne znači da možete da čupate devojku za kosu u naletu strasti a da je pre toga ne pitate da li je to OK. Ali, istina je da, zbog hemijskog koktela koji luduje našim organizmom kada se upustimo u seks, manje osećamo bol. Zapravo, sam čin seksa bi mogao da bude prilično bolan kada telo ne bi imalo ovu fantastičnu mogućnost da “zaboravi” na bol. Neke studije su pokazale čak i da se dešavalo da se ljudi ozbiljno povrede tokom seksa, a to shvate tek kasnije, kada se hormonalna bura stiša.

Sve nas pali i manje smo gadljive

Ono što žene inače nikako ne privlači i čega se inače čak i gade, tokom seksualnog čina odjednom postaje na neki uvrnut način seksi. To se dešava i muškarcima, pa po ovome i nismo toliko različiti. Nemojte nam reći da vam se nikad nije desilo da se samozadovoljavate misleći na nekoga ko vam inače, u najmanju ruku, nije ni najmanje privlačan?
Ako kažete da niste, znamo niste iskrene.

sex 001

 

Izvor: 24sata.rs