Share
Koncert Zdravka Čolića u Nišu zvanično potvrđen

Koncert Zdravka Čolića u Nišu zvanično potvrđen

Poznati pevač domaće pop-rok muzike, Zdravko Čolić, sinoć je u Smederevu zvanično najavio nastup u Nišu koji će biti održan 25. septembra u niškoj Tvrđavi.

Cola 2

Ja bih volio da odem u Niš, ako nas vrijeme posluži, jer sam malo koncerata radio u Srbiji.

Zakazali smo već 25. septembra koncert na niškoj Tvrđavi. Niš je centar južne regije i nekako bi to bio jedan bitan koncert na kome bih nastupio, izjavio je Čolić u obraćanju medijima nakon koncerta u Smederevu.

Sinoćni nastup pred mnogobrojnom publikom, koji je trajao nešto više od tri sata, zatvorio je 128. po redu manifestaciju Smederevska jesen. Više informacija o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu manifestacije.

Najveća regionalna pop zvezda Zdravko Čolić, 25. septembra stiže u Niš

Čola će na platou u Tvrđavi sa početkom u 20 sati održati veliki koncert na kojem će publiku zabaviti legendarnim hitovima poput “Ti si mi u krvi“, “Zagrli me“ i “Stanica Podlugovi“, a predstavće i hitove sa najnovijeg albuma “Vatra i barut“.

Ulaznice se od danas, 7. septembra 2015. godine mogu kupiti u Pobedinoj ulici ispred bioskopa „Vilin grad“ i u knjižari „Indigo“ po jedinstvenoj ceni od 850 dinara. Da podsetimo, ulaznica za njegov poslednji koncert u beogradskoj „Areni“, u pretprodaji je koštala čak 1.500, a par dana pre koncerta 1.700 dinara.

 

Izvor: studnel.com / gradjanin.rs