Share
Košarkaške zvezde podržale akciju obnove 100 terena u Srbiji

Košarkaške zvezde podržale akciju obnove 100 terena u Srbiji

Srpski reprezentativci, Nikola Kalinić, Bogdan Bogdanović, Marko Simonović kao i legenda naše košarke Dejan Bodiroga, snimili su reklame i tako podržali akciju obnove terena u našoj zemlji.

Tereni za obnovu prijavljuju se na sajtu www.deotvogzivota.com 

Bodiroga

Beograd, 14.09.2015.

“Bilo je mnogo terena, ali početak se ne zaboravlja!” – poručuje srpski reprezentativac i prvotimac Fenerbahčea, Bogdan Bogdanović u videu kojim se promoviše akcija obnove 100 košarkaških terena u Srbiji. Terena koji su u lošem stanju a na kojima su mnoge košarkaške zvezde današnjice načinile prve korake.

Dok se na Evropskom prvenstvu bore za boje naše zemlje, Bogdanović, Kalinić i Simonović sa video snimaka poručuju građanima da preuzmu stvari u svoje ruke i prijave terene kojima je potrebna obnova na sajtu www.deotvogzivota.com

U ovoj poruci, njima se pridružio i legendarni as naše košarke, čovek čije ime nosi prvi obnovljeni teren u Zrenjaninu, Dejan Bodiroga.

“Kad izađem na teren, ja znam da igra počinje.” – poručuje Bodiroga.

Do sada, na ovaj način su obnovljeni tereni u Feketiću, Zrenjaninu, Prijepolju, Pirotu, Velikoj Drenovi, Kragujevcu, Svilajncu, Pribojskoj Banji, Šapcu, Mačvanskoj Mitrovici i Kruševcu. Neki od tih terena poneli su imena legendarnih igrača i trenera sa naših prostora.

kosarka

Svi oni, složni su u tvrdnji da se budući šampioni rađaju upravo na malim terenima i da je za stvaranje novih asova poput Đorđevića, Teodosića, Bjelice, Divca, Kićanovića, Slavnića, Bodiroge i mnogih drugih potrebno obezbediti terene na kojima će moći da se razvijaju.

U trenucima dok Srbiju trese košarkaška groznica, na ovaj način se podseća da postoje oni koji blagovremeno misle na budućnost omiljenog sporta u našoj zemlji.

 

Autor: Media Press