Share
NIŠ Potukli se ispred kafane, pa napali policajca

NIŠ Potukli se ispred kafane, pa napali policajca

Nakon međusobne svađe i tuče ispred niške kafane “Zeleni vir”, dva mladića napala su vozača “BMW”-a, a potom i policajca koji je došao da interveniše.

Policija-pesnica-tuca

Kako stoji u policijskom saopštenju, uhapšeni su N. S. (26) iz Niša i N. S. (21) iz okoline Aleksinca, nakon incidenta koji se dogodio sinoć oko 23 sata.

Mladići su, kako saznajemo, bili na istom veselju, ali je između njih prvo došlo do svađe, a zatim i do fizičkog obračuna. Zasada nije poznato šta ih je iziritiralo, ali su tuču prekinuli i napali, prema nezvaničnim informacijama, još nekoliko gostiju istog veselja koji su bili u automobilu u kojem je bila i jedna trudnica.

Vozaču “BMW”-a i putnicima zadali su više udaraca i naneli im lakše povrede. Trudnica je ostala nepovređena. Kada je došla policija nasrnuli su i na policajca. Jedan od uhapšenih mu je, saopštavaju iz policije, oštetio uniformu.

Stariji N. S. je uhapšen zbog krivičnih dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice, dok je mlađi u pritvoru samo zbog nasilničkog ponašanja.

Oni će nakon zadržavanja do 48 sati biti sprovedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

 

Izvor: juznevesti.com