Share
Pogledajte prvi trejler za domaći film “Igra u tami”

Pogledajte prvi trejler za domaći film “Igra u tami”

Premijera ovog filma zakazana je za 10. novembar u Sava Centru, a na redovnim repertoarima naših bioskopa će se naći od 12. novembra.

film 3Viktor Savić

Objavljen je prvi trejler za domaći film “Igra u tami”, debi projekat producentske kuće INAT Entertainment, u distribuciji Taramount filma.

Glavne uloge tumače Tamara Dragičević, Viktor Savić, Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović i Igor Damnjanović.

Režiju filma potpisuje Jug Radivojević a scenario Maja Todorović, Sara Radojković, Vuk Bošković i Luka Kurjački.

film 1Tamara Dragićević

„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom “Aska i vuk” Nobelovca Ive Andrića. Vuk (Viktor Savić), ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja.

film 2Vuk Kostić

Film “Igra u tami” je zasnovan na istoimenoj predstavi autorske ekipe, koja stoji i iza ovog filmskog projekta.

“Igra u tami je društveno angažovan film, koji će otvoriti oči široj javnosti za probleme kakvi su trgovina ljudima i prisilna prostitucija.

Osnivači kuće INAT Entertainment su glumci Vuk Kostić (direktor), Viktor Savić, Branislav Tomašević i Igor Damnjanović, reditelj Jug Radivojević i advokat Nikola Tomašević (pravni zastupnik).

 

Video pregled:

 

Izvor: mtv.rs