Share
Zbog kiše pomeren koncert Zdravka Čolića u Nišu

Zbog kiše pomeren koncert Zdravka Čolića u Nišu

Zbog najavljene kiše i lošeg vremena pomera se održavanje koncerta Zdravka Čolića u Tvrđavi. Koncert će biti održan u subotu 26.09.2015.godine u 20.00 sati na platou u Niškoj Tvrđavi. Kupljene ulaznice važiće za ovaj termin.

Zdravko Colic Nis

Da su se Nišlije uželele da čuju pesme Zdravka Čolića govori podatak da je ogromno interesovanje za ovaj koncert. Tvrđava će sigurno biti prepuna, a organizatori očekuju da će na koncertu biti prisutno više od 10.000 ljudi.

“Ogromno je interesovanje za koncert Zdrvka Čolića, ali karata još uvek ima. Plato u Tvrđavi će sigurno biti prepun”, kaže organizator Aleksandar Vuković.

Kapije će biti otvorene od 18 časova da bi svi koji su kupili karte mogli nesmetano da nađu svoje mesto u Tvrđavi, ističu organizatori. Oni upozoravaju građane da dođu na vreme, kako se ne bi pravile gužve.

Zdravko Čolić je na konferenciji za novinare u Nišu rekao da se on godinama na brojnim koncertima druži sa Nišlijama, ali da i privatno poznaje mnoge žitelje našeg grada koji su mu prijatelji i kod kojih svraća i kad nema koncert.

“U Vašem gradu uvek se osećam prijatno i dobrodošlo”, kaže Zdravko.

Popularni Čola je najavio dobar koncert sa velikim ansamblom od preko 15 članova, baletsku grupu i vrhunsku produkciju studija „Berar“. Moguće je da će se na koncertu pojaviti i neki gosti, ali ko će to biti ostalo je kao malo iznenađenje. Na pitanje novinara kako, u opštoj poplavi šunda i kiča, uspeva da traje toliki niz godina, Zdravko kaže da u ovom poslu treba biti pošten, ceniti ljude i svaku prodatu kartu, ne težiti da svaka pesma odmah mora da bude hit već da bude dobra i da traje.

 

Izvor: niskevesti.rs