Share
11. Kids Fest u bioskopu Vilin grad

11. Kids Fest u bioskopu Vilin grad

Najveći dečiji filmski festival – Kids Fest održaće se 11. put za redom i to od 19. do 25. oktobra 2015. pod sloganom „Koje je boje tvoj film?“ u bioskopu “Vilin Grad”.

kids fest 2015

Na festivalu će, kao i prethodnih godina, biti prikazana najkvalitenija filmska ostvarenja iz celog sveta za decu predškolskog i školskog uzrasta: igrani, animirani i dokumentarni, 3D filmovi, od kojih je najveći broj sinhronizovan.

Pored uzbudljivog filmskog programa, 11. Kids fest donosi veliki broj
radionica u kojima deca mogu  da se zabavljaju uz animatore, kreativne radionice i druge zanimljive aktivnosti. Tokom uzbudljivih sedam dana, najmlađi posetici bioskopskih sala zaviriće u neke neverovatne i do sad neispričane filmske priče.
LOGO_11_KidsCene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine su veoma pristupačne. Cena ulaznice za 2D film biće 160, a za 3D 260 dinara.

Cena ulaznice za grupne posete biće 150 za 2D, i 250 dinara za 3D film. Posetioci Kids festa biće u prilici da dođu do svojih ulaznica tokom trajanja festivala na blagajni bioskopa.

11. Dečiji filmski festival Kids fest, sem u Nišu, održava se i u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, kao i u preko 30 gradova širom Srbije. Festival već tradicionalno podržavaju Ministarstvo kulture i Udruženje učitelja Srbije.

Termine projekcija, rezervaciju ulaznica, kao i trejlere filmova možete videti na sajtu bioskopa “Vilin Grad”

 

Izvor: novinarionline.com