Share
STATUS OVOG SRBINA ZAPALIO JE FEJSBUK: Kada ga pročitate plakaćete od smeha i besneti u isto vreme! (FOTO)

STATUS OVOG SRBINA ZAPALIO JE FEJSBUK: Kada ga pročitate plakaćete od smeha i besneti u isto vreme! (FOTO)

Verujemo da se svakom vozaču desilo ako ne isto, a ono barem nešto slično.

Kola, automobilske gume, ventil

Jednog Nišliju strahovito je iznerviralo to što mu svakodnevno sa automobilskih guma kradu kapice koje štite ventil od prljavštine.

Krađa kapica sa ventila točkova postala je sve učestalija pojava. Vozače ovo posebno nervira naročito ako se zna da se lopov sigurno neće obogatiti na ovom “plenu”, čiji jedan komad u radnji košta manje od 100 dinara.

Ovaj iznervirani vozač obratio se lopovu preko Fejsbuka, kojem je zapretio na veoma interesantan način, a ujedno ga i pozvao da mu se javi da mu pokloni ceo paket kapica:

Dragi prijatelju, neprijatelju ili ko god da si ako vidiš ovu sliku, prepoznaj se, prepoznala te majka da Bog da u čitulje.

Ovo su kapice za ventile na gumama koje mi svakog vikenda skidaš sa auta jeb*** li ti komplet familiju od askurđela na ovamo. 50 komada su 200 dinara (ili ti 4 Zaječarca na grob ti ih ja popio), ozbiljna investicija inače.

Foto: FacebookFoto: Facebook

Javi se da ti dam celo pakovanje, jer u suprotnom kad te vidim da to radiš ima da ti lomim ruke do ramena crk’o majci na rođendan u prepodnevnim časovima. Ne možeš ti da skidaš koliko ja mogu da kupujem, skidali te sa bandere da Bog da.

Sportski pozdrav”, napisao je ovaj iznervirani vozač.

 

Izvor: telegraf.rs