Share
Objava na Fejsbuku Nišliji napravila pakao od života (FOTO)

Objava na Fejsbuku Nišliji napravila pakao od života (FOTO)

Nišliji Marku Ražnatoviću (33) život je postao pravi pakao i to posle samo jedne bezazlene objave na društvenoj mreži Fejsbuk. On je na svom profilu postavio fotografiju “roleks” sata koji je dobio na poklon. Naime, njemu su se za vrat zakačila dvojica ucenjivača, kojima je do sada predao 750 evra!

sat roleks

Osumnjičeni mladići S. S. (23) i S. K. (20) su procesuirani i optuženi za iznuđivanje, a u Palati pravde je prošlog ponedeljka održano prvo ročište.

– Nisu se pojavili na suđenju, jer im nisu uručeni pozivi na prijavljenim adresama. Neposredno pre toga, od njihovih drugova dobio sam preteće poruke da će da me posete u stanu. A ako mene ne pronađu, da će veoma rado da posete mog oca. Pretnje sam prijavio policiji – priča Marko.

Ovaj Nišlija ponavlja da se plaši za svoj život, jer su mu već zapretili da će ga – zaklati. Navodi da mu je pretio i otac S. S. i da je neko vreme morao da se skloni van Niša. Tvrdi da su mu S. S. i S. K. oduzeli raznu robu u vrednosti od oko 500 evra i tri puta ga divljački prebili.

Marko tvrdi da je najpre 50 evra morao da im da pod pretnjom, a iz stana su počele da mu nestaju stvari. Čak su ga, kako kaže, primoravali da u gluvo doba noći ide da im kupi pice, dok su se oni baškarali u njegovom stanu!

Prošlog oktobra sačekali su ga ispred zgrade, oduzeli mu sportsku garderobu i naložili da im spremi 50 evra. Narednog meseca, kako tvrdi ovaj Nišlija, presreli su ga u Skopljanskoj ulici, tražili mu evre, pretukli ga i skinuli mu jaknu i patike i uzeli narukvicu, prenosi Informer.rs.

Ovu fotografiju je Marko ponovo okačio na Fejsbuk:

rolex

Foto: Marko Ražnatović (Facebook profil)

Foto (naslovna): M.B.

Izvor: srbijadanas.com