Share

Prosidba na sceni Narodnog pozorišta u Nišu

Večerašnja predstava “Gospođa ministarka” imala je potpuno drugačiji kraj od onog na koji je publika navikla. Umesto velike žalosti čuvene Živke iz Nušićeve komedije zbog ostavke njenog muža, završetak predstave obeležila je prosidba na sceni Narodnog pozorišta u Nišu kada je mladi Nikola Tomić zaprosio devojku Danijelu i dobio potvrdan odgovor.

Prosidba na sceni Narodnog pozorištaČuveno pitanje; Foto: novinarionline.com

Za pozorišnu scenu se obično kaže “daske koje život znače”, a daske niškog pozorišta će, nesumnjivo, celog života ostati u sećanju Nikoli i Danijeli. Niko od prisutnih u prepunoj sali nije ni slutio šta će se dogoditi kada je jedan od protagonista Dragoslav Savić pročitao ime Nikole Tomića rekavši da je dobitnik nagradne igre koja je navodno bila organizovana pre predstave.

Nikola, pomalo zbunjen, ali uz podršku svih glumaca, pozvao je devojku da mu se pridruži na sceni uz reči da je voli najviše na svetu. Kada je već postalo jasno o čemu se radi, publika je ovaj gest pozdravila gromoglasnim aplauzom. Aplauz je bio toliko jak da je Nikola morao da ponovi pitanje, a Danijela svoj odgovor.

Prosidba na sceni Narodnog pozorištaNikola dobio potvrdan odgovor; Foto: novinarionline.com

Nikola je za naš portal rekao da je oduvek želeo da devojku zaprosi na originalan način, pa je, kako kaže, odlučio da to uradi posle omiljene predstave i dodaje da mu je izuzetno drago što su mi akteri izašli u susret i pružili podršku.

Danijela, vidno zbunjena, ali presrećna kaže da ovako nešto nikada nije očekivala, da je oduševljena iznenađenjem, ali da joj je samo žao što nema nijednu fotografiju, jer je ostala zatečena.

Redakcija portala Novinarionline.com će joj rado proslediti fotografije, kako ništa ne bi bacilo senku na ovaj dan i, naravno, budućim mladencima poželeti svu sreću u zajedničkom životu.

 

Izvor: novinarionline.com