Share
007 stigao u Niš

007 stigao u Niš

Poslednji nastavak franšize o tajnom agentu Džejmsu Bondu 007 stigao u Niš. Film “Spektra” je 24. nastavak i biće prikazivan u najnovijoj 4K rezoluciji u bioskopu “Vilin Grad” od večeras.

bioskop vilin grad nis

Ljubitelji sedme umetnosti uživaće  u vrhunskoj slici koju pruža najnoviji model Barco 4K projektora, čije mogućnosti postavljaju novi standard u reprodukciji filmskih ostvarenja. Poredjenja radi, 4K rezolucija nudi četiri puta veću gustinu piksela u odnosu na trenutno najrasprostranjeniji 2K standard. To znači četiri puta više detalja i daleko veći kontrast.

O filmu Spektra

Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslaće tajnog agenta Džejmsa Bonda u avanturu tokom koje će pokušati da razotkrije zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi održao u životu tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena „Spektra“!

007 stigao u Niš
Spektra u 4K rezoluciji

 

Film je sniman na brojim lokacijama u Meksiku, Maroku, Austriji i Italiji, a poslednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca poverena oskarovcu Kristofu Valcu.

Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Beluči, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.

 

Izvor: novinarionline.com