Share
AEGEE Niš organizuje “Dan A” i prijem novih članova

AEGEE Niš organizuje “Dan A” i prijem novih članova

Studentska organizacija AEGEE-Niš organizovaće ,,Dan A“, prezentaciju organizacije, 11. novembra u 18h, u Deli prostoru u Davidovoj ulici broj 2.

AEGEE-Niš

Prezentacioni sajam trajaće od 18 do 21h, a organizuje se s ciljem informisanja studenata i mladih o radu i o priključivanju organizaciji.

Zvanična prezentacija organizacije biće održana u 18:30h, a do kraja večeri biće muzičkih tačaka i iznenadjenja za posetioce sajma. Informativni štandovi svih funkcija AEGEE- a biće do kraja Dana dostupni svim zainteresovanim studentima.

AEGEE Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja u Nišu postoji već sedamnaest godina. Kao nevladina, politički nezavisna i nedobitna organizacija, AEGEE Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive.

Evropski studentski forum – AEGEE Europe postoji u preko 240 akademskih centara širom Evrope i ima preko 13000 članova. U toku godine širom AEGEE mreže organizuje se preko 200 različitih događaja.

Sve ostale informacije možete pronaći na Fejsbuk eventu  ili na zvaničnoj Fejsbuk stranici AEGEE-Niš.

Video:

 

Izvor: magazinzdravo.rs