Share
SLEDI NAGRADA: Da li prepoznajete bahate lopove koji su ukrali 4 miliona iz kurirske službe u Nišu? (NOVI VIDEO)

SLEDI NAGRADA: Da li prepoznajete bahate lopove koji su ukrali 4 miliona iz kurirske službe u Nišu? (NOVI VIDEO)

Beks kurirska služba moli sve koji mogu da imaju bilo kakve informacije o događaju ili osobama sa snimka o pljački njihove poslovnice u Nišu 4. novembra, da se jave na broj telefona 064 460 5533, ili na email bex@bex.rs.

lopovi pljacka brze posteLopovi snimljeni sigurnosnom kamerom

– Za pomoć u uspešnom rasvetljavanju krađe sledi nagrada. Poverljivost dojavljača zagarantovana – objavljeno je večeras na Fejsbuk strani Beksa.

Ovog puta objavljen je i novi, duži snimak snimak sa bezbedonosnih kamera koji traje nešto više od tri minuta na kojem je prikazana cela akcija razbojnika u više više kadrova.

Da podsetimo, dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su filijalu šabačke brze pošte Beks u niškom naselju 9. maj.

Oni su napali službenike J. S. (33) i M. J. (31), tukli ih drvenim palicama i oteli im oko četiri miliona dinara, koliko je bilo u sefu. Razbojništvo se dogodilo oko 5.30 časova, a jedan deo napada snimljen je kamerama.

Ušli su u dvorište firme i motkom podigli nadzornu kameru kako ne bi mogla da registruje njihovo kretanje. Otvorili su hangar gde se nalaze službena vozila, sakrili se u jedan kombi i čekali da se pojave radnici.

Oni su stigli oko pet ujutro, u vreme kad je još mrkli mrak. Lopovi su to iskoristili i isključili im struju.

Kad su muškarac i žena službenici Beksa ušli u kancelariju, razbojnici su iz napali.

Istrčali su s palicama i počeli da ih tuku. Tražili su da im predaju novac i pretili da će ih ubiti. Prestravljeni službenik otvorio je sef i predao im novac. Razbojnici su uzeli plen i pobegli.

Pogledajte krađu iz kurirske službe Nišu:

 

Izvor: niskevesti.info