Share
Elari CardPhone je pravi anti-smartphone

Elari CardPhone je pravi anti-smartphone

Poslednjih nekoliko godina pametni telefoni su postali toliko popularni da je u današnje vreme gotovo nemoguće pronaći neki koji nema operativni sistem i veliki ekran osetljiv na dodir.

Elari CardPhone 01

Nekoliko proizvođača i dalje proizvodi obične telefone, međutim, i ti telefoni imaju mogućnost da se povežu na internet, a nude i uprošćene verzije Facebook, Twitter, WhatsApp i drugih aplikacija.

Ovih dana pojaviće se jedan veoma zanimljivi anti-smartphone uređaj koji osim zvanja i slanja SMS poruka ne pruža gotovo ništa drugo. U stvari, može se povezati sa vašim Android ili iOS pametnim telefonom putem bluetooth 3.0 veze kako biste mogli da odgovarate na pozive i poruke dok se primarni telefon puni, na primer.

Telefon se zove Elari CardPhone i veličine je kreditne kartice, odnosno 86 x 48 x 5.5mm. Težina uređaja iznosi svega 42 grama. Izgleda veoma jednostavno i lepo. Kapacitet baterije je 220 mAh, a proizvođač navodi da baterija može da potraje čak 3 dana. Telefon koristi microSIM kartice. Cena iznosi oko 60 evra.

Elari-CardPhone 02

Video pregled:

 

Izvor: .b92.net