Share
Prosidba uz transparent na niškoj Tvrđavi – Jovana rekla DA svom Nenadu (VIDEO)

Prosidba uz transparent na niškoj Tvrđavi – Jovana rekla DA svom Nenadu (VIDEO)

Niš definitivno postaje grad neobičnih prosidbi! Nišlija Nenad Seferović (23) večeras je zaprosio svoju dragu Jovanu Krstić (21) ispred niške Tvrđave, a na njeno veliko iznenađenje jer nije znala šta joj priprema šestogodišnja ljubav i prijatelji.

Prosidba Jovana Krstic i Nenad Seferovic 01

– Već šest godina smo zajedno. Od petnaeste godine smo zajedno i stvarno odlično funkcionišemo pa sam zato i odlučio da je zaprosim na ovaj neuobičajan način – kaže kratko Nenad, „braneći“ se od rođaka i prijatelja koji žele da mu čestitaju uspešnu prosidbu.

prosidba-2Prosidba uz transparent na Tvrđavi i obavezan prsten

Nenad je, inače sa prijateljima organizovao da Jovana, onako neobavezno, krene sa drugaricom na piće. Dok iz centra prelaze most, trebalo je da ugledaju transparent na Tvrđavi na kome piše „Jedina vrediš, udaj se za mene“. Tako je bilo. Videle su transparent, a onda je on došao kolima do njih, „klek’o moleći za Jovaninu ruku uz obavezan prsten“.

prosidba-3Nenad i Jovana sa kumom i Jovaninim bratom, Urošem Krstićem

– Čekajte malo da dođem sebi. Divno, ko bi ovo očekivao, stvarno sam ushićena – rekla je buduća mlada koja je u trećem mesecu blagoslovenog stanja što će biti kruna još jedne velike niške ljubavi. Okolni prolaznici nisu propustili priliku da slikaju ovaj trenutak, ali i posle jakog zagrljaja da ovom paru poklone aplauz.

Video:

 

Izvor: gradjanin.rs / niskevesti.info