Share
Festival “Povratak u budućnost” prvi put u Nišu

Festival “Povratak u budućnost” prvi put u Nišu

Udruženje građanki Zadrugarice u saradnji sa Udruženjem Fashion Corner iz Niša organizuje 11, 12. i 13. decembra Festival/izložbu/art market POVRATAK U BUDUĆNOST u Prostoru za kreativno delovanje − Deli (Davidova 2, Niš).

Deli prostor Nis

Fashion Corner u znak podrške mladim dizajnerskim snagama, a i u skladu sa temom, poseban izlagački deo namenio je neafirmisanim dizajnerima/dizajnerkama, i ostalim kreativkama/kreativcima koji započinju svoj samostalni posao. Poseban deo izlagačkog prostora namenjen je učesnicama projekta CooperaDiva kojima će ovo biti prilika da promovišu svoje poslovne ideje široj javnosti i u konkretnom susretu sa potencijalnim kupcima razmotre mogućnosti komercijalizacije svojih proizvoda i usluga.

-Dođite da se družimo, razmenjujemo ideje, zajedno budemo kreativni i i uživamo u ova tri dana i dve noći dizajna i primenjene umetnosti- poručuju organizatori.

Na događaju se očekuje preko 30 izlagača i izlagačica, pre svega iz Niša i Jugoistočne Srbije, ali i iz Beograda, Novog Sada, Novog Pazara… Više o samim izlagačima i njihovim radovima obaveštavaćemo vas narednih dana.

Događaj se realizuje uz podršku Opštine Medijana, tj. programa podrške Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku i Prostora za kreativno delovanje − Deli, kao i medijsku podršku Medija i reform centra Niš i portala novinarionline.com.

Program:

• SVEČANO OTVARANJE, PETAK, 11. DECEMBAR, 19−23h
• SUBOTA, 12. DECEMBAR, 11−23h
• NEDELJA, 13. DECEMBAR, 11−17h

 

Foto: M.B.

Izvor: novinarionline.com