Share
Dnevni horoskop za 2. decembar: Strelčevi su nervozni, dok su Jarčevi uspešni

Dnevni horoskop za 2. decembar: Strelčevi su nervozni, dok su Jarčevi uspešni

Pročitajte šta vam zvezde poručuju…

astro

OVAN

POSAO: Imate mnogo obaveza, a malo energije što i nije tako tipično za Vas. Pokrenite se!
LJUBAV: Prija Vam prisustvo jedne Vage. Opustićete se u neobaveznim razgovorima a možda se desi i nešto više. Ako imate partnera, ljubav cveta.
ZDRAVLJE: Ne zamarajte se previše.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste događajima iz protekle sedmice, pa ćete to želeti i da proslavite moguće u kafani ili restoranu.
LJUBAV: Bez većih promena danas. Oni koji imaju partnera možda će dan provesti odvojeno od njega. Slobodni će imati razne prilike za flert na javnim mestima.
ZDRAVLJE: Generalno bez većih problema, čuvajte se prehlada.

BLIZANAC

POSAO: Još uvek ste pod pritiskom jer mnoge stvari obavljate u zadnji čas. Potrudite se danas da ispravite neke greške i nemojte da ulazite u konflikte na poslu.
LJUBAV: Želite mnogo toga, ali druga strana može da se nećka. Preuzmite inicijativu i konkretno recite ono što mislite. Bar ćete imati jasnu situaciju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK

POSAO: Orni ste za nove pobede! Imate dovoljno energije, kao i povoljne okolnosti samo treba da uradite Vaš deo posla i bićete zadovoljni.
LJUBAV: Čeznete za lepim trenucima sa partnerom. Moguće je da će Vam neke svakodnevne obavezne stati na put ili ćete odložiti viđanje za kasne večernje sate.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Moguć je neki manji priliv novca u zadnji čas ili ćete konačno uspeti da naplatite neki dug. Budite uporni.
LJUBAV: Bićete posvećeni obavezama, ali ćete svejedno ukrasti par trenutaka da makar sa voljenom osobom razmenite par poruka.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

DEVICA

POSAO: Iako ste uradili sve što ste mogli neke stvari jednostavno nećete uspeti da rešite tokom današnjeg dana. Promena planova.
LJUBAV: Tužni ste iako možda nemate neki realan razlog za to. Osećaj usamljenosti možete da nadomestite tako što ćete provesti neko vreme sa prijateljima.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom.

VAGA

POSAO: Mnogo obaveza i gužva u poslovnom okruženju. Moguće je da ćete ostati prekovremeno da biste sve doveli u red.
LJUBAV: Iznenadni susret sa Ovnom može da zagolica Vašu maštu. Ako imate partnera danas ćete želeti da se iskupite za probleme koje ste imali ranije.
ZDRAVLJE: Generalno dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Poželećete da promenite posao ili okruženje u kom radite. Moguće je da će da Vas iznervira neki kolega ili će Vam sujeta biti malo povređena.
LJUBAV: Želite svoju pažnju i ljubav da posvetite partneru. Ako ste slobodni, izađite negde večeras dobar provod je zagarantovan!
ZDRAVLJE: Bolje nego prethodnih dana.

STRELAC

POSAO: Postajete nervozni jer nisu ispoštovani svi principi za koje ste se zalagali. Možda ćete izgubiti neki važan dokument ili će doći do neke manje štete.
LJUBAV: Trenutno Vam smeta preterana emotivnost. Imate potrebu za slobodom pa ćete možda suptilno izbegavati voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Bez većih problema, ali unosite dovoljno vitamina.

JARAC

POSAO: Uspeli ste nekako da izađete na kraj sa svim obavezama. Tokom današnjeg dana ne bi trebalo da bude novih problema, možete se malo opustiti.
LJUBAV: Želećete da svoju vezu prenesete na viši nivo i da Vam partner obeća svoju vernost. Ako ste slobodni imaćete priliku za novo poznastvo tokom večeri.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kožom glave.

VODOLIJA

POSAO: U poslednji čas sve završavate i ponosni ste na sebe. Došlo je Vaših 5 minuta. Dan je povoljan i za nova poslovna partnerstva i dogovore.
LJUBAV: Sigurni ste u sebe i želite da svi to vide. Tražićete punu pažnju od svih ljudi u Vašem okruženju. Malim poklonom ili znakom pažnje iznenadite voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom.

RIBE:

POSAO: Pomorili ste se sa porazima, ali kujete nove planove. Današnji dan je dobar za sve koji se bave intelektualnim poslovima ili rade sa ljudima.
LJUBAV: Moguća su sasvim nova i neočekivana dešavanja. Voljena osoba će Vam ulepšati dan!
ZDRAVLJE: Problemi sa krvnom slikom.