Share
“Jack Reacher 2” stiže u bioskope u oktobru 2016. godine

“Jack Reacher 2” stiže u bioskope u oktobru 2016. godine

Jack Reacher 2 premjerno će biti prikazan 1. oktobra, 2016. godine objavili su iz Paramount Picturesa. Film u kojem Tom Cruise igra naslovnu ulogu, priča je o bivšem vojnom policajcu koji putuje zemljom ispravljajući nepravdu.

Jack Reacher 2 01

Glavni protagonista filma Jack Reacher izmišljeni je lik iz serije romana britanskoga autora Leea Childa. Kad nepoznati strelac naizgled nasumice oduzme pet života, svi dokazi upućuju na bivšeg vojnika. I tako započinje igra. Neuhvatljivi Jack kreće u potragu za istinom, borbu protiv neočekivanog neprijatelja s istančanim borilačkim veštinama i oštrim umom.

Kako donosi The Wrap film će režirati Ed Zwick prema scenariju Richarda Wenka, iako ga je Zwick nedavno preradio u saradnji s Marshallom Herskovitzem. Glavnu žensku ulogu u ovome nastavku igraće Cobie Smulders, široj publici poznata po ulozi Robin Scherbatsky u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”.

Prvi film režirao je Christopher McQuarrie, a ostvario je prihod od 218 miliona dolara. U drugom filmu koji će se kao i roman zvati Never Come Back, Reacher putuje u središte Vojne policije Američke vojske i tamo pronalazi svog bivšeg zapovednika uhapšenog. Tu opet počinje borba za istinom i pravdom.

Video pregled:

 

Izvor: prolog.rs