Share
Saznajte kako da izdržite duže u seksu

Saznajte kako da izdržite duže u seksu

Većina muškaraca pati od prevremene ejakulacije, a ovi momci su to nekako prevazišli. Evo i kako

izdrzljivost u seksu

Krenuli ste u akciju sa svojom (ili možda i tuđom) devojkom, seks je tek počeo, a vi već osećate da ćete uskoro završiti. Da li vam je poznat osećaj?

Svima nam se to bar jednom desilo. Jednim delom sebe želimo da usporimo, da bi seks potrajao duže i da bi i partnerka mogla da postigne orgazam i bude zadovoljna, dok drugi deo nas hoće da požuri i dostigne vrhunac što pre.

Zbog ovakvih situacija svi muškarci su se nekad zapitali – da li postoji neki način da odložimo ejakulaciju?

Na društvenoj mreži “Reddit”, razni muškarci su dali svoje savete, šta je njima pomoglo da traju duže u seksu.

Pogledajte video, možda i vama pomogne.

– Imajte što više seksa. Nemojte da se obeshrabrite što ste prethodni put prerano završili. Izdržljivost se gradi, pokušajte da se fokusirate na nju.

– Imam 41 godinu i tek kasnije u životu sam shvatio šta me sprečava da trajem duže u seksu. Masturbacija! Više ne masturbiram uopšte, jer većina masturbacija traje od 1 do 5 minuta. Moj cilj kad masturbiram je da svršim. Međutim, kad dođe do seksa, želim da potraje. Želim da uživam duže od 20 sekundi. Shvatio sam se za maraton pripremao tako što sam trenirao za sprint. Naravno da ne mogu da masturbiram 20 minuta, to je dosadno. Zato sam jednostavno prestao s tim. Ne možete trenirati za sprint i očekivati da ćete dobro izvesti maraton.

– Upotrebite druge delove svog tela da je zadovoljite, pre nego što zadovoljite sebe.

– Ako se previše uzbudite, promenite pozu. Mala pauza će sigurno pomoći.

– Masturbacija pre seksa pomaže, jer kako da trajete duže ako imate metak u cevi? Drugi savet je da se približite vrhuncu što je više moguće, ali da stanete dok još možete i napravite kratku pauzu. Posle toga možete da potrajete godinama…

– Vežbajte kontrolu dok piškite. Pokušajte da zadržite srednji mlaz. Nastavite da pokušavate dok ne postanete majstor.

– Pogledajte po sobi oko sebe i pokušajte da pronađete u glavi reči koje se rimuju s predmetima koje vidite.

– Fokusirajte se na disanje. Da li ste primetili da kako se približavate vrhuncu dišete sve pliće? Pokušajte da dišete sve dublje kako se približavate orgazmu ili čak da potpuno zaustavite disanje. Tehnike disanja mogu mnogo da pomognu da odložite ejakulaciju, a takođe pomažu da se ne umorite previše pa čitava vaša izvedba dobija sasvim drugi smisao.

 

Izvor: Telegraf.rs / TheLadBible