Share
NIŠ: Novogodišnje predstave u Dečijem centru

NIŠ: Novogodišnje predstave u Dečijem centru

Dečiji centar priprema tradicionalno komercijalne novogodišnje programe. Ove godine u ustanovi za najmladje biće pripremljene dve predstave sa neizbežnim Deda Mrazom koji će podeliti paketiće i slikati se sa decom, kažu u Dečijem centru u Nišu.

Novogodišnje predstave u Dečijem centru

Mališani će uživati u “Dve novogodišnje jelke” u izvođenju omladinskog pozorišta Dečijeg centra i “Rock and roll kabariška”, koju sprema pozorište “Treća polovina”.

Predstavu “Rock and roll kabariška” radi glumica Narodnog pozorišta Ivana Nedović.

“To je jedan kolažni mjuzikl, sa zastupljenim velikim brojem muzičkih pesama. U predstavi je svoje mesto našla i muzika niške grupe Kerber, ali i druge domaće rok pesme, a zastupljena je i poezija naših domaćih stvaralaca”, kaže za Niške Vesti Nataša Klepić umetnički direktor Dečijeg centra.

Govoreći o drugoj predstavi “Dve novogodišnje jelke”, Klepić kaže da je tu reč o staroj baka Jelki i o novoj jelka Jeci, koje se takmiče koja će da zauzme presto, da li će ga zadržati jelka od prošle godine, ili ova nova?

Dečiji centar će i ove godine organizovati novogodišnji bazar. Tačnije, prodavaće ukrase koje prave zajedno sa decom, a cena će biti neki slatkiš, ili sredstva za higijenu. Prikupljenu pomoć Dečiji centar će donirati štićenicima ustanove Mara.

 

Izvor: niskevesti.rs