Share
Rastavac startovao pobedom: Katar – Srbija 0:3

Rastavac startovao pobedom: Katar – Srbija 0:3

Uspešan debi na klupi reprezentacije i prva pobeda Milana Rastavca. Mladi Apostolović debitovao u državnom dresu u drugom poluvremenu.

QATAR

Milan Rastavac i mladi Andreja Apostolović su na najbolji mogući način predstavili grad Niš i Radnički. U njihovim debijima za Olimpijsku reprezentaciju upisali su prvu pobedu. Srbija je pod vođstvom našeg “Generala” upisala pobedu nad Olimpijskom reprezentacijom Katara rezultatom 3-0 u meču koji se u popodnevnim satima odigrao u španskom gradu Herezu. strelci za našu selekciju su bili Filipović, Mladenović i Mašović.

Ljubimac Meraklija i momak koji je za kratko vreme osvojio naša srca ponašanjem i zalaganjem na terenu, Andreja Apostolović, je ušao u drugom poluvremenu i proveo više od 20 minuta u igri. Imao je nekoliko zapaženih prodora i pokazao da na njega može ozbiljno da se računa u budućem periodu.

Gospodine Rastavac čestitamo na prvencu i da se pobede samo ređaju!

– Tako je moje Meraklije! Igrali smo danas protiv dobrog protivnika koji se sprema za Olimpijske igre na koje se, na žalost, nismo plasirali. Ova selecija Katara igra dve utakmice mesečno i tako 7 meseci unazad. Mi smo pokazali da imamo talentovane igrače i da naša liga ima kvalitet.Čestitke momcima što su danas na pravi način prezentovali Savez i našu Srbiju – kratko je izneo utiske vidno zadovoljan Milan Rastavac.
Izjave i utiske mladog Apostolovića dobićemo u toku večeri.