Share
Luksuzni smartphone za ljubitelje Bentleya košta 9000 dolara

Luksuzni smartphone za ljubitelje Bentleya košta 9000 dolara

Nakon saradnje iz 2014. godine, koja je izrodila prvi “Vertu for Bentley” luksuzni smartphone, sada je zvanično predstavljen još jedan proizvod saradnje između dve kompanije. Radi se o Vertuovom Signature Touch smartphoneu kreiranom za Bentley koji je, izuzev nekoliko manjih promena, zapravo samo rebrendirani Signature Touch.

Bentley 1
Ono po čemu se novi luksuzni telefon koji je Vertu napravio za Bentley razlikuje od klasičnog Signature Toucha, jeste trodimenzionalni logo ove automobilske kompanije koji se nalazi na telefonu, a tu je i Bentleyjeva aplikacija koja će kupcima telefona redovno dostavljati ekskluzivne sadržaje i obaveštavati ih o posebnim VIP događajima.

Bentleyjev smartphone obložen je posebnom kožom koja je zaštitni znak njihovih automobila, a njome su obložene i pripadajuće futrole. Bogataši koji već imaju Bentley i koji bi hteli da im se novi smartphone slaže sa njegovom unutrašnjošću mogu dodatno personalizovati telefon biranjem između osam različitih boja kože i 16 različitih načina na koji će koža biti prošivena.

Vertu-for-Bentley-Phone

Što se specifikacija tiče, one su iste kao i kod najnovijeg Vertuovog Signature Toucha, uključujući 5,2-inčni safirni ekran, Qualcommov Snapdragon 810 procesor, 4GB RAM-a i 64GB interne memorije. Tu je takođe i 21-megapikselna glavna kamera sa dual-LED blicevima, selfie kamera od 2MP, baterija od 3160 mAh i podrška za LTE mrežu.

Početna cena uređaja iznosi 9000 dolara.

 

Autor: ITN Team

Izvor: itnetwork.rs