Share
Šta usne govore o karakteru ličnosti

Šta usne govore o karakteru ličnosti

Saznajte šta naše usne govore o nama samima i o karakteru ličnosti. Obratite pažnju i na usne osoba koje vas zanimaju i saznajte šta sve usne mogu reći o karakteru ličnosti ali i o zdravstvenom stanju.

usne

Ravne usne s vrhovima prema dole znak su pesimista

Uvek očekuje najgore. Jedna od velikih prednosti ako imate takvu osobu uz sebe je da vas može upozoriti na sve probleme koje možete očekivati, jer je to obično prvo čime se bavi. Ako započinjete projekat i želite proceniti rizike, porazgovarajte s takvom osobom jer će vam saveti biti vrlo korisni.

Ravne usne s vrhovima prema gore otkrivaju optimiste 

Uvek očekuje dobre stvari. Takva osoba će vas dobro motivisati i dati pozitivnu energiju ako krećete u realizaciju nekog projekta. Ipak, pazite da ne podlegnete euforiji, jer takve osobe mogu zanemariti probleme i opasnosti.

Ravna linija usana odaje uravnoteženost 

Ta osoba ima uravnotežen pristup i pogled na buduće događaje. Može biti optimistična i dobar motivator, ako veruje da su uslovi dobri, a pesimistična je ako joj stvari izgledaju loše i vidi neke moguće probleme. Ta osoba može vam dati vrlo racionalno i objektivno mišljenje o budućem projektu, s obzirom na to da obično uspe da prepozna i dobro vrednuje sve važne podatke.

Velike usne imaju pričljive osobe

Ova osoba obožava da priča, i to mnogo, pa je vrlo korisna u velikom društvu koje treba zabaviti. Ipak, ako je ljudi oko nje ne slušaju pažljivo, to bi moglo da je naljuti i dovede do toga da rečenice koje izgovara budu prepune ogorčenja.

Male usne imaju ćutljive osobe

Ona nastoji da zadrži svoj privatni život daleko od drugih i može sakriti svoje unutrašnje emocije i osećanja. Toj osobi možete poveriti tajnu jer može da je sačuva.

Tanke usne znak su opreza

Osoba s tankim usnama može biti vrlo oprezna i obično ne voli avanture i nepredviđene situacije.

 

Izvor: srbijadanas.com