Share
Da li vam se dopada Ferrari Manifesto? (VIDEO)

Da li vam se dopada Ferrari Manifesto? (VIDEO)

Ferrari već decenijama važi za simbol snage, brzine i prestiža u svetu sportskih automobila, te nema ljubitelja četvorotočkaša koji ne bi poželeo makar jednom da sedne za volan nekog od prepoznatljivih modela ovog poznatog italijanskog proizvođača. Međutim osim snage oktana i osećaja moći, mnogi ne mogu da odole ni dizajnu ovakvih automobila, pa je zanimljivo videti kako bi jedan Ferrari mogao da izgleda u budućnosti…

Ferrari Manifesto 01Ferrari Manifesto

To bi mogao da nam otkrije pobednik Ferrari’s Top Design School takmičenja, pogotovo kada superiorno trijumfuje kao tim ISD-Rubika iz Francuske koji je prikazao svoj koncept automobila pod nazivom Ferrari Manifesto. U pitanju je rešenje koje je ostavilo najsnažniji utisak u svim kategorijama ovog dizajnerskog izazova, koji je trebalo da pokaže kako će jedan Ferrari izgledati 2040. godine, te je i nagrađeno prestižnim odličjem “Gran Premio Assoluto“.

Video:

Da li će Ferrari Manifesto nekada zaista izaći na asfalt kao finalni model ostaje samo da sačekamo i vidimo, a za sada bar možemo da steknemo utisak kako dizajneri razmišljaju i moramo priznati da nam se veoma dopada! A vama?

Ferrari Manifesto 00

 

 

Izvor: smart-life.rs