Share
Fender od sada proizvodi i slušalice

Fender od sada proizvodi i slušalice

Prvo što mnogima padne na pamet prilikom pomena imena Fender jesu legendarne gitare i pojačala ove kompanije, na kojima su svirale veličine poput Jimmyja Hendrixa, Erica Claptona ili Yngwea Malmsteena. Međutim, Fender je svoju ponudu odlučio da proširi dizajnerskim slušalicama.

Fender

Novi Fenderov proizvod baziran je na slušalicama američkog proizvođača Aurosonics, malo poznatog brenda koji uglavnom koriste profesionalni muzičari i producenti.

Radi se o slušalicama vrhunske izrade, a kućište je napravljeno od titanijuma, jednog od najskupocenijih metala. Ostali delovi formirani su uz pomoć tehnike 3D printanja, a sastoje se od visokokvalitetne plastike.

“Ove slušalice savršeno će odgovarati obliku ušne šupljine korisnika u 95 posto slučajeva. Na taj način će se izbeći jedan od glavnih problema ovakve vrste slušalica, a to je neudobnost”, izjavili su iz Fendera.

Kako su naglasili iz kompanije, oblik i udobnost slušalica korisnicima će omogućiti do sada neviđen užitak slušanja i realni zvuk najboljih Rock’n’Roll riffova.

Međutim, sav taj kvalitet i komfor ima i svoju cenu.

Najjeftinija verzija slušalica košta 91, a najskuplja čak 460 eura.

 

Autor: ITN Team

Izvor: itnetwork.rs