Share
NIŠ: Tukao i silovao devojku, terao je na seks sa neznancem i snimao?!

NIŠ: Tukao i silovao devojku, terao je na seks sa neznancem i snimao?!

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv Z. K. (51), koga je ljubavnica S. D. (53) optužila da ju je prisilio na seksualni odnos s neznancem, dok ih je on snimao!

porno-snimak-seks-nasiljeNišlijka tvrdi da je silovana; Foto ilustracija

Građane Niša je pre nekoliko dana uznemirila vest da je jedna njihova sugrađanka gola trčala ulicom bežeći od silovatelja. Novinarima je rečeno da najverovatnije nije bilo silovanja, već da se radilo o malo grubljem seksu, pa je žena pobegla glavom bez obzira.

Ipak, kako prenosi „Alo!“, nesrećna žena tvrdi da se iza vrata tog stana dešavalo nešto mnogo gore od toga.

Kako je ispričala S. D., kada je došla kod svog ljubavnika, on je već bio pijan. Sedeli su i pričali, a onda je u jednom trenutku pozvao nekog mladića u stan. Nije ga poznavala. Usledio je horor.

Vojna bolnica Nis 01Stan se nalazi u neposrednoj blizini Vojne bolnice u Nišu; Foto: MediaPress.rs

Čim je mladić ušao u stan, ljubavnik ju je uhvatio za kosu, strgao joj odeću i naredio joj da ima seks s mladićem, a on će „da gleda i da snima“. Žena tvrdi da ju je mladić nakon toga silovao – dodaje naš sagovornik.

Nakon što je taj mlađi muškarac napustio stan, prema rečima S. D., ljubavnik je nastavio da je tuče, čupa za kosu i traži da i njega zadovolji, pritom je terajući da „vrišti od bola“ jer ga to pali?! – prepričava izvor „Alo!“ .

 

Autor: E.A.

Izvori: alo.rs / niskevesti.info