Share
U Nišu 4 tuče tokom vikenda

U Nišu 4 tuče tokom vikenda

Na 4 različita mesta tokom vikenda desile su se tuče u kojima su učestvovali i maloletnici. U Hitnoj pomoći kažu da su učesnici imali povrede glave i grudnog koša, a neki su upućeni i na hirurgiju.

tuca ilustracijaFoto ilustracija

U policiji kažu da se jedna tuča desila u petak uveče Ulici 7. jula i da su u njoj učestvovale dve osobe, dok su se u subotu uveče 3 osobe tukle na Bulevaru 12. februara.

Novinarima iz policije nisu rečene detaljnije informacije, već su upućeni na Više javno tužilaštvo. U ovom tužilaštvu je rečeno da za ove slučajeve nisu nadležni oni, već verovatno Osnovno javno tužilaštvo.

Međutim, ni tamo nisu imali nikakvih informacija o tučama, jer im, kako su rekli, još nisu stigli izveštaji iz policije.

I dok, zbog prebacivanja odgovornosti, građani ostaju uskraćeni za informacije o pomenutim događajima, u Hitnoj pomoći kažu da su intervenisali u oba slučaja.

U Ulici 7. jula jedna osoba je zadobila površinsku povredu, sa sumnjom na unutrašnju povredu glave, dok su na Bulevaru 12. februar povređene 2 osobe kod kojih su kontatovane povrede glave i kontuzija grudnog koša, a povređeni su prebačeni na hirurgiju – kažu u Hitnoj.

U 2 tuče učestvovali maloletnici

Kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, jedna tuča, u kojoj su učestvovala 4 maloletnika, dogodila se u Božidarčevoj ulici u Nišu.

Trojica maloletnika su četvrtom nanela laku telesnu povredu – kažu u Višem tužilaštvu.

U Mokranjčevoj ulici su se takođe potukli maloletnici, ali su, kako kažu u tužilaštvu, mlađi od 14 godina i ne podležu krivičnom gonjenju.

 

Izvor: juznevesti.com