Share
Zlatni vaterpolisti igraju na Čairu

Zlatni vaterpolisti igraju na Čairu

Vaterpolo reprezentacija Srbije odigraće 24. marta humanitarni meč na bazenu Čair, a sav prikupljen novac doniraće Narodnoj kuhinji u Nišu.

vaterpolo-reprezentacija-srbijeVaterpolo reprezentacija Srbije; foto: srbijadanas.com

Na Čairskom bazenu će u četvrtak od 18 sati 26 vaterpolo reprezentativaca podeljeni u dve ekipe odigrati humanitarnu utakmicu, a sa klupa će ih voditi selektori Dejan Savić i Vladimir Vujasinović. Cena ulaznice je 200 dinara, a prihod od prodatih karata namenjen je za pomoć Narodnoj kuhinji u Nišu.

Obilazak Srbije i pozdravljanje navijača na ovaj način stara je ideja reprezentativaca, koja će sada, na obostrano zadovoljstvo i ljubitelja vaterpola i samih igrača, napokon biti realizovana.

„Imaćemo na okupu 26 igrača koji će biti podeljeni u dve reprezentacije podjednakog kvaliteta i to će biti prave utakmice u Novom Sadu, Beogradu i Nišu. Radujemo se i poseti Kosovu i Metohiji. Drugu ekipu će da vodi Vujasinović.  U Kragujevcu će sve biti revijalnog karaktera u kojem će učestvovati i mladji pogoni Radničkog“, rekao je Dejan Savić.

Vaterpolo Srbija 001Foto: b92.net

Vaterpolisti će se pre utakmice u četvrtak, 24. marta, u 13 sati u mts poslovnici u Roda centru u Nišu družiti sa Nišlijama.

U okviru akcije “mts Turneja šampiona” pored Niša vaterpolisti obilaze i Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Kosovo i Metohiju, a sva sredstva od prodaje karata doniraju se narodnim kuhinjama.

 

Naslovna fotografija: Marko Todorović (cdn.tf.rs)

Autor: radiocity.rs

Izvor: radiocity.rs