Share
NIŠ: Nožem izbo mladića ispred Kubo kluba, pa nasrnuo na policajca!

NIŠ: Nožem izbo mladića ispred Kubo kluba, pa nasrnuo na policajca!

Jutros, nešto pre četiri sata, ispred Kubo kluba u centru Niša uhapšen je B.B. (30), za kojeg postoji osnovana sumnja da je izvršio dva krivična dela – nanošenje telesnih povreda i ometanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju službene dužnosti. Kako je zvanično saopštila Informativna služba Policijske uprave iz Niša, B.B. je uhapšen efikasnom intervencijom posle incidenta koji se dogodio na platou ispred Kubo kluba u 03,55 sati.

Interventna jedinica PolicijeInterventna jedinica niške policije; foto: MediaPress.rs

U ovom incidentu B.B. je nožem nasrnuo na mladića od 29 godina i naneo mu dva uboda u telo. Srećom, napadnuti dvadesetdevetogodišnjak zadobio je samo lakše telesne povrede i ni jedan od vitalnih organa mu nije povređen. Zbrinut je na hirurgiji Urgentnog centra u niškom Kliničkom centru.

On je zadobio ubodnu ranu u preponama i ramenu i prebačen je u KC Niš, kaže portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Dušan Gostović.

Niška policija je saopštila da je napadač B.B. brzo pronađen nedaleko od mesta gde je izbo mladića i da je prilikom intervencije policijske patrole odgurnuo jednog pripadnika MUP-a i pokušao da ga udari.

Uhapšenom B.B. određena je mera zadržavanja do 48 časova posle čega će krivični postupak protiv njega biti nastavljen u Osnovnom javnom tužilaštvu.

 

Izvor: niskiportal.rs