Share
VILIN GRAD:  „Noć straha“ uz premijeru filma „Pre buđenja“

VILIN GRAD: „Noć straha“ uz premijeru filma „Pre buđenja“

U bioskopu “Vilin Grad”, 22. aprila, biće održan “Fright night”, odnosno “Noć straha”, tematsko veče, pre svega, namenjeno ljubiteljima horor filmova.

Noc straha Vilin grad

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Pre buđenja“, a uz svaku kupljenu ulaznicu po standardnoj ceni od 290 dinara, na poklon će dobiti i energetsko piće Booster. Početak projekcije je u 22 časa.

O filmu „Pre buđenja“

„Pre buđenja“ (Before I Wake) je predstojeći američki horor-triler film u režiji Majka Flenagana, koji je uradio scenario zajedno sa Džefom Haurdom. U filmu glume Kejt Bosvort, Tomas Džejn, Džejkob Tremlej, Anabet Giš, Deš Mihok.
Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave posle smrti svog deteta. Džesi (Kejt Bosvort) i Mark (Tomas Džejn) odlučuju da usvoje slatkog osmogodišnjeg dečaka Kodija. Oni ne znaju da se Kodi plaši da zaspi. U početku, oni pretpostavljaju da njegova prošlost stvara averziju prema spavanju, ali uskoro otkrivaju pravi razlog: Kodijevi snovi se manifestuju u stvarnosti dok spava. U jednom trenutku osete neverovatnu moć Kodijeve mašte, a već u sledećem zastrašujuću prirodu njegovih noćnih strahova.

Film Pre budjenja Bioskop Vilin grad Nis

Pored filma „Pre buđenja“ (Before I Wake) Majk Flenagan je zajedno sa Džefom Haurdom uradio i psihološki horor “Ogledalo smrti”.

 

Izvor: vilingrad.rs